Ψάχνω για αγρότες Ασφάλιση αγοράς;

Ψάχνω για αγρότες Ασφάλιση αγοράς;

 Μόλις μας κλείσει το μάτι ο ζεστός καιρός, ήρθε η ώρα για την Αγροτική Αγορά, αυτόν τον ανοιχτό χώρο όπου οι αγρότες και άλλοι θέλουν να κερδίσουν κάποιο εισόδημα από την πώληση φρέσκων προϊόντων στον κήπο, ψημένων λιχουδιών εκτός φούρνου, επιλογών προετοιμασμένων φαγητών , ποτά, φρέσκο ​​κρέας και ψάρι – ακόμα και χειροτεχνίες εμφανίζονται για τους περαστικούς που αναζητούν καλές προσφορές.

Αν και η ποικιλία που παρουσιάζεται από τους πωλητές είναι ποικίλη, δεν είναι μια απόφαση ελεύθερη για όλους. Πριν από την επίδειξη των προϊόντων τους, οι πωλητές πρέπει να πληρούν τις οδηγίες των μελών του διοικητικού συμβουλίου της αγοράς, καθώς και τους τοπικούς κανονισμούς που ορίζονται για τη διαδικασία πώλησης και αγοράς στην αγορά. Φυσικά, η Αγροτική Αγορά είναι ευάλωτη σε κάθε είδους κινδύνους, είτε πρόκειται για κλοπή, πυρκαγιά, ζημιά από καταιγίδα, ευθύνη και άλλα.

Τα σχετικά ασφάλιστρα υπόκεινται σε καθορισμό από τις ασφαλιστικές εταιρείες σε σχέση με τα ακόλουθα:

  • Πόσες ημέρες την εβδομάδα ή μήνα δραστηριότητας στους Αγρότες 
  • Πόσοι πωλητές, εργαζόμενοι και πελάτες στην αγορά 
  • Το ποσό της ασφαλιστικής κάλυψης που είναι αγορασμένο

Όπως κάθε επιχειρηματικό εγχείρημα, ο ιδιοκτήτης, ο διαχειριστής ή ο πωλητής της Farmers Market πρέπει να κάνει μια ειλικρινή ανάλυση των συμβάντων και του τρόπου με τον οποίο μπορεί να σχετίζονται με την ασφαλιστική προστασία. 

Ακολουθούν διάφορες μορφές κάλυψης που μπορεί να αφορούν οποιονδήποτε προμηθευτή ή χειριστή αγοράς. 

Οι Διαφορετικές Μορφές Ασφαλιστικής Κάλυψης

Επαγγελματική ιδιοκτησία 

Αυτή η κάλυψη μπορεί να προστατεύσει τον ιδιοκτήτη/διαχειριστή της αγοράς, καθώς και τους πωλητές. Σε περίπτωση απώλειας ή ζημιάς σε περιουσία ή αγαθά, μπορεί να αποζημιώσει μέχρι τα όρια οποιουδήποτε καλυπτόμενου συμβάντος.

Αστική Ευθύνη 

Καλύπτει νομικές αμοιβές και δικαστικές αποφάσεις που αποφασίστηκαν κατά του ασφαλισμένου σε αγωγή σχετικά με την ευθύνη τραυματισμού, απώλειας ή ζημίας σε τρίτους.

Ευθύνη προϊόντος 

Αυτή η μορφή κάλυψης προστατεύει τον πωλητή σε περίπτωση που το προϊόν του/της αποτελέσει αντικείμενο αγωγής που σχετίζεται με ασθένεια ή τραυματισμό.

Ευθύνη ποτών 

Αυτός ο τύπος κάλυψης προστατεύει τον ασφαλισμένο πάροχο οινοπνευματωδών ποτών από την ευθύνη εάν κάποιος αγοράσει και εμποτίσει μπύρα, κρασί ή άλλο είδος αλκοολούχου ποτού στην εκδήλωση και στη συνέχεια προκαλέσει ατύχημα ή τραυματισμό σε άλλον

Αποζημίωση των εργαζομένων

Workers Comp διασφαλίζει ότι θα να είναι κεφάλαια για ιατρικές δαπάνες, χαμένοι μισθοί για έναν εργαζόμενο που υφίσταται τραυματισμό ή ασθένεια ως αποτέλεσμα της απασχόλησης. Προστατεύει επίσης τον χειριστή ή τον πωλητή της αγοράς σε περίπτωση σχετικής αγωγής.

Μόλις απολαύσατε μια σύντομη περίληψη σχετικά με τις διάφορες μορφές ασφαλιστικής κάλυψης της Farmers Market. Για μια πιο εις βάθος συζήτηση σχετικά με την ιδιαίτερη κατάστασή σας και τις ασφαλιστικές σας ανάγκες, μιλήστε με έναν επαγγελματία ανεξάρτητο πράκτορα που μπορεί να σας παρουσιάσει ένα προσαρμοσμένο συμβόλαιο στην πιο ανταγωνιστική προσφορά.

Leave a Reply

Your email address will not be published.