Χρειάζεται η επιχείρησή μου ασφάλιση βλάβης εξοπλισμού;

Χρειάζεται η επιχείρησή μου ασφάλιση βλάβης εξοπλισμού;

Καλούμε όλους τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων! Εάν βρίσκεστε στον εικοστό πρώτο αιώνα, εξαρτάστε από τον εξοπλισμό που σχετίζεται με την ενέργεια που σας εξυπηρετεί καλά.

Τι συμβαίνει όταν τα πράγματα δεν πάνε εξ ολοκλήρου όπως τα έχετε προγραμματίσει – όπως συμβαίνει συχνά στη ζωή;

Λοιπόν, εάν οι υπολογιστές, τα μηχανήματα, ο λέβητας, η μονάδα εναλλασσόμενου ρεύματος, ο φούρνος, η σόμπα, ο φούρνος, οι ανελκυστήρες, οι ανυψωτήρες και οι γερανοί και τόσα πολλά άλλα κομμάτια του εξοπλισμού σας υποστούν βλάβη, η επιχείρησή σας μπορεί να συμβεί.

Κράτα όμως το καπέλο σου!

Η Ασφάλιση Βλάβης Εξοπλισμού μπορεί να προστατεύσει εσάς και την επιχείρησή σας από τα περιστατικά. Διαβάστε παρακάτω για ορισμένα συνοπτικά επεισόδια που υποβλήθηκαν στα τμήματα ασφαλιστικών αποζημιώσεων. Επίσης, προκάλεσε ζημιά στον θερμοστάτη και τον συμπιεστή του συστήματος κλιματισμού. Επιπλέον, λόγω του προκύπτοντος και του συμπιεστή ψύκτη τροφίμων της επιχείρησης, τα τρόφιμα που ήταν προς αγορά υπέστησαν αλλοίωση.

 • Τα μπράουν-άουτ δεν είναι μεγάλη υπόθεση – ή έτσι τείνουμε να πιστεύουμε ορισμένοι από εμάς. Σε αυτήν την περίπτωση, ένα ξέσπασμα που προκλήθηκε από ένα άμεσο χτύπημα κεραυνού στον υποσταθμό κοινής ωφέλειας ακολουθήθηκε από άνοδο ρεύματος που οδήγησε στον πρόωρο θάνατο μιας επιχειρηματικής μονάδας κλιματισμού.
 • Λόγω μιας ξαφνικής αύξησης του ρεύματος, το σύστημα ψύξης ενός mini mart υπέστη τόση μεγάλη ζημιά που χρειάστηκε να αντικατασταθεί. Όπως θα το είχε η τύχη, το φαγητό μέσα υπέστη επίσης απώλεια αλλοίωσης.
 • Μια έντονη καταιγίδα πάγου προκάλεσε όλεθρο στην ηλεκτρική γραμμή που ήταν συνδεδεμένη σε ένα εστιατόριο. Οι απώλειες περιελάμβαναν ηλεκτρικό τηγάνι, ψυγείο κρασιού και παγομηχανή.
 • Οι επιχειρήσεις δεν μπορούν να συνεχιστούν χωρίς ένα κατάλληλο τηλεφωνικό σύστημα. Μια επιχείρηση έμαθε με τον σκληρό τρόπο για αυτό όταν ένα κύμα ρεύματος κατέστρεψε τους δικούς τους και τους άφησε χωρίς επικοινωνία για σαράντα οκτώ ώρες.
 • Ένα κατάστημα τροφίμων αντιμετώπισε διακοπή ρεύματος και στη συνέχεια το κύμα ρεύματος που ακολούθησε είχε ως αποτέλεσμα ηλεκτρικές ζημιές στο ταμείο και τον καταψύκτη.
 • Όταν ένα franchise καταστήματος παγωτού παρουσίασε διακοπή ρεύματος, η εταιρεία κοινής ωφέλειας χρειάστηκε αρκετές ημέρες για να διορθώσει το πρόβλημα. Το παγωτό έλιωσε και το ίδιο και τα έσοδα από τις επιχειρήσεις.
 • Μια εταιρεία εκτύπωσης απέτυχε να συντηρήσει σωστά τον εκτυπωτή της. Το προστατευτικό διάκενου χαλάρωσε και κόλλησε μεταξύ του κυλίνδρου του μηχανήματος και της μονάδας απεικόνισης προκαλώντας βλάβη του εκτυπωτή.
 • Ο κινητήρας του κλιβάνου μιας επιχείρησης χάλασε, δημιουργώντας τις βέλτιστες συνθήκες για να παγώσουν και να σκάσουν οι σωλήνες νερού. Όταν συνέβη αυτό, ο διακόπτης ενός άλλου κλιβάνου σκόνταψε, με αποτέλεσμα πρόσθετη απώλεια θερμότητας.
 • Μια σύλληψη του ανεμιστήρα του συμπυκνωτή είχε ως αποτέλεσμα να καεί ο συμπιεστής του καταψύκτη, ακολουθούμενη από ζημιά στα τρόφιμα.
 • Ένας λέβητας υπερθερμάνθηκε και ραγίστηκε ως αποτέλεσμα της χαμηλής στάθμης του νερού. Η απώλεια θερμότητας που ακολούθησε, ώθησε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος να κλείσει το κατάστημά του για μια ολόκληρη εργάσιμη ημέρα.
 • Ο λέβητας και το εξάρτημα του ατμοσωλήνα ενός θρησκευτικού κέντρου έσπασαν και έβγαλαν ατμό που κατέστρεψε το εκκλησιαστικό όργανο, τις ρόμπες των μελών της χορωδίας και το σύστημα μικροφώνου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.