Φυτώρια και Πληροφορίες για Σχετικές Ασφάλειες

Φυτώρια και Πληροφορίες για Σχετικές Ασφάλειες

Τα φυτώρια γενικά αντιμετωπίζουν μοναδικές εκθέσεις. Τα ασφαλιστήρια συμβόλαια συντάσσονται σε ατομική βάση ανάλογα με τους σχετικούς κινδύνους κάθε λειτουργίας.

Το κατάστημα χονδρικής Nursery συνήθως καλλιεργεί όλους τους τύπους φυτών, λουλουδιών και δέντρων εκτός πόρτας σε ανοιχτά χωράφια και πουλά κυρίως σε καταστήματα λιανικής με κήπους. Ο χονδρέμπορος φυτωρίου πουλάει επίσης συνήθως λιπάσματα, σπόρους, εργαλεία κήπου και άλλα είδη φύτευσης.

Σε αντίθεση με τους χονδρεμπόρους, τα καταστήματα λιανικής πώλησης συνήθως αποθηκεύουν τα προϊόντα τους μέσα στην προστατευτική ζεστασιά των θερμοκηπίων.

Ορισμένοι χονδρέμποροι και λιανοπωλητές φυτωρίων προσφέρουν επίσης υπηρεσίες εξωραϊσμού, καθώς και αρχιτεκτονικό σχεδιασμό τοπίου.

Οι παραπάνω παράγοντες είναι ο λόγος για τον οποίο ο ασφαλιστικός κλάδος εντάσσει την ομάδα αυτή στη συγκεκριμένη κατηγορία αγροτικών επιχειρήσεων, με την επιφύλαξη των σχετικών ασφαλιστικών προγραμμάτων.

Τα προσαρμοσμένα ασφαλιστήρια συμβόλαια ενσωματώνουν προγράμματα έκθεσης αστικής ευθύνης και διαχείρισης θερμοκηπίου.

Τα φυτώρια που χρησιμοποιούν φυτοφάρμακα και ζιζανιοκτόνα σε θερμοκήπια ή ανοιχτά χωράφια ή εκτός εδάφους, καθώς και εκείνα που διαθέτουν δεξαμενές πάνω ή κάτω από το έδαφος για την αποθήκευση χημικών, ζιζανιοκτόνων και λιπασμάτων απαιτείται να διαθέτουν κάλυψη για εκθέσεις ρύπανσης.

Υπάρχει αυξημένος κίνδυνος σε αυτόν τον κλάδο για τραυματισμούς εργαζομένων λόγω του γεγονότος ότι υπάρχει τόσο μεγάλη ανύψωση βαρέων βαρών, καθώς και η έκθεση στα χημικά των φυτωρίων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι εργαζόμενοι comp είναι μια τόσο τονισμένη βασική ασφαλιστική κάλυψη. Επιπλέον, υπάρχουν ασυνήθιστοι τύποι έκθεσης σε σχέση με τον εξοπλισμό παιδικών σταθμών καθώς και πολλά φορτηγά επιτόπου.

Όσον αφορά την ασφαλιστική κάλυψη καλλιεργειών, σε αυτήν την περίπτωση συνδέεται με τα αναλυτικά προγράμματα της Ομοσπονδιακής Ασφάλισης των ΗΠΑ.

Συνοπτικά, οι ακόλουθοι τύποι ασφαλιστικής κάλυψης μπορούν να αποτελούν μέρος του συμβολαίου ενός παιδικού σταθμού ως πακέτο αποζημίωσης.

  • Εμπορική Γενική Ευθύνη
  • Κάλυψη Ακινήτων
  • Κάλυψη Επιχειρηματικού Εισοδήματος
  • Κάλυψη Εμπορικών Αυτοκινήτων και Εμπορικού Στόλου
  • Κάλυψη Ευθύνης Εμπορικής Ομπρέλας
  • Κάλυψη Εγκλήματος
  • Κάλυψη Εργαζομένων
  • Κάλυψη Ρύπανσης
  • Κάλυψη Επαγγελματικής Ευθύνης (για την αρχιτεκτονική τοπίου

ενδείκνυται ημε έναν εκπρόσωπο ενός ανεξάρτητου ασφαλιστικού γραφείου που έχει ευρεία βάση συνδέσεων με μεταφορείς. Αυτό θα βοηθήσει το πρακτορείο να κατανοήσει καλύτερα τη συγκεκριμένη λειτουργία σας και τις συγκεκριμένες ανάγκες σας σε σχέση με ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα ασφάλισης. Θα βοηθήσει επίσης το πρακτορείο να καθορίσει ποιες εκπτώσεις premium μπορεί να ισχύουν στην περίπτωσή σας.

Κατανοήστε ότι δεν είναι προσβάσιμα όλα τα είδη κάλυψης ή εκπτώσεων σε κάθε πολιτεία. Επιπλέον, διαφορετικές επιλογές κάλυψης μπορεί να υπόκεινται σε διάφορους όρους και εξαιρέσεις.

Οι επιχειρήσεις είναι αρκετά δύσκολες χωρίς να ανησυχείς για όλα τα πιθανά ατυχήματα και άλλες εκθέσεις. Η ακριβής εμπορική ασφάλιση ασφάλισης απομακρύνει την ανησυχία, επιτρέποντάς σας να εστιάσετε σε αυτό που εσείς ως νηπιαγωγείο κάνετε καλύτερα – διεξάγετε την επιχείρησή σας στο Νηπιαγωγείο!

Leave a Reply

Your email address will not be published.