Υπάρχει ασφάλιση που προστατεύει έναν ιδιοκτήτη επιχείρησης από μια απεργία;

Υπάρχει ασφάλιση που προστατεύει έναν ιδιοκτήτη

επιχείρησης από μια απεργία;

Ακόμα κι αν είστε λίγο γνώστης των ειδήσεων, πιθανότατα γνωρίζετε τα έκτακτα νέα σχετικά με το πώς η πολιτική επηρεάζει μια επιχείρηση. Όταν μια διαδικτυακή εταιρεία κέρδισε μια σύμβαση με την κυβέρνηση για την προμήθεια κέντρων κράτησης στο Τέξας με έπιπλα κλινοσκεπασμάτων, κανείς δεν θα φανταζόταν την αναταραχή;

Οι εργαζόμενοι της διαδικτυακής επιχείρησης επίπλων εξέφρασαν την αποδοκιμασία τους μέσω μιας ριζοσπαστικής απεργίας.

Παρά το γεγονός ότι η απόφαση για συναλλαγές με το κέντρο κράτησης βασίστηκε στο εμπορικό πλεονέκτημα της απόκτησης κέρδους και ότι αντί να κοιμούνται στο πάτωμα, τα παιδιά στα κέντρα θα έπαιρναν πραγματικά στρώματα και κρεβάτια, οι υπάλληλοι της εταιρείας αποφάσισαν ότι η συναλλαγή θα κάνει δήλωση έγκρισης για τη σύλληψη των παράνομων που προσπαθούσαν παράνομα να περάσουν τα σύνορα.

Το αποτέλεσμα της απεργίας δεν είναι σε καμία μορφή ή μορφή καλό για τις επιχειρήσεις και καθώς η άρνηση των εργαζομένων να επιστρέψουν στην εργασία συνεχίζεται, γίνεται όλο και χειρότερο.

Όμως, ενώ οι απεργίες των εργαζομένων συμβαίνουν σε πολλούς κλάδους – από τους δασκάλους, το προσωπικό των ξενοδοχείων και τους απορριμματοσυλλέκτες μέχρι τις νοσοκόμες, τους ηλικιωμένους εργαζομένους στο σπίτι και άλλους επιχειρηματίες – υπάρχει ένα κοινό νήμα που συνδέεται με την ευρεία ποικιλομορφία.

Μπορεί να επιφέρει μεγάλη οικονομική ζημία στο αφεντικό και στην εταιρεία του/της.

Και ενώ υπάρχουν πολλά ασφαλιστικά προϊόντα που προστατεύουν πραγματικά τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, υπάρχει μόνο ένας ειδικός τύπος κάλυψης που μπορεί να προστατεύσει μια εταιρεία από την καταστροφή που σχετίζεται με μια απεργία εργαζομένων.

Λέγεται Ασφάλιση απεργίας.

Ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο απεργίας μπορεί να αγοραστεί μόνο ξεχωριστά από ένα συμβόλαιο ιδιοκτητών επιχείρησης, επειδή θεωρείται κάλυψη ειδικότητας.

Είναι καλύτερο να καθίσετε με έναν ειδικό ασφαλιστικών για να διαπιστώσετε εάν η επιχείρησή σας θα επωφεληθεί πραγματικά από αυτό το είδος κάλυψης.

Όσον αφορά την προστασία, η πολιτική θα κάλυπτε τις οικονομικές απώλειες που σχετίζονται με μια συνεχή απεργία. Εάν η επιχείρησή σας υποστεί τις συνέπειες μιας απεργίας εργαζομένων, θα αποζημιωθείτε για καθημερινή απώλεια εισοδήματος και χρηματικές ζημιές που σχετίζονται με την απεργία. Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι ισχύουν όρια πολιτικής και ότι μια απεργία που δεν έχει τέλος δεν θα υπόκειται επίσης σε απεριόριστη διάρκεια προστασίας κάλυψης.

Για περισσότερα σχετικά με αυτό το είδος ειδικής κάλυψης, επικοινωνήστε με έναν έμπειρο ασφαλιστικό πράκτορα που διαθέτει την τεχνογνωσία και το δίκτυο κορυφαίων ασφαλιστικών εταιρειών για να εντοπίσει την κατάλληλη για την κατάσταση της επιχείρησής σας – στην καλύτερη προσφορά.

Prime Insurance: είμαστε ένα βραβευμένο πρακτορείο, διορισμένο να συνεργαζόμαστε απευθείας με περισσότερες από 45 από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες – δίνοντάς μας τη δυνατότητα να εντοπίζουμε προσαρμοσμένες καλύψεις σε ανταγωνιστικά χαμηλότερες τιμές.

Leave a Reply

Your email address will not be published.