Σχετικά με την ασφάλιση για τον κατασκευαστή και τον διανομέα χημικών

Σχετικά με την ασφάλιση για τον κατασκευαστή

και τον διανομέα χημικών

Όλοι οι τύποι οικιακών και εμπορικών προϊόντων ενδέχεται να περιέχουν τοξικές χημικές ουσίες. Μερικά καθημερινά προϊόντα με βασικές χημικές ουσίες περιλαμβάνουν καλλυντικά, αντηλιακό, αρώματα, καθαριστικά, αποσμητικά χώρου, λάδι κινητήρα, λατέξ και βαφές με βάση το λάδι, ακόμη και μπαταρίες.

Οι κατασκευαστές και οι διανομείς προϊόντων που παρασκευάζονται από χημικά – είτε σε υγρή μορφή, είτε σε μορφή αερίου είτε σε στερεή μορφή – έχουν μοναδικούς κινδύνους που δικαιολογούν μοναδική ασφαλιστική κάλυψη.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν μια γρήγορη ανασκόπηση των αναγκών κάλυψης.

Ασφαλιστική Προστασία Χημικών Κατασκευαστών

Η πληθώρα των εταιρειών που κατασκευάζουν προϊόντα με χημικά μέσα απαιτούν σημαντικά όρια ασφάλισης ευθύνης που μπορούν να τις προστατεύσουν σε περίπτωση που υποβληθούν σε μήνυση λόγω οποιουδήποτε από τους σχετικούς κινδύνους. Το γεγονός ότι υπάρχει επίσης σημαντική έκθεση σε περιβαλλοντικές βλάβες απλώς προσθέτει στον επείγοντα χαρακτήρα της απαίτησης.

Επειδή τα χημικά είναι καυστικά και έχουν εγγενή κίνδυνο έκρηξης όταν συνδυάζονται, είναι δύσκολο να γραφτεί η σχετική κάλυψη αστικής ευθύνης και επιχειρηματικού εισοδήματος.

Η έκθεση σε κίνδυνο για την ασφάλιση Workers Comp είναι πολύ υψηλή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο υπάρχει πραγματική ανάγκη για εκτεταμένα προγράμματα διαχείρισης πρόληψης απωλειών.

Επιπλέον, οι κίνδυνοι για τα εμπορικά αυτοκίνητα και την εσωτερική ναυτιλία ποικίλλουν ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο μεταφέρονται χημικά και προϊόντα με βασικά συστατικά χημικών ουσιών από το ένα μέρος στο άλλο.

Προστασία Ασφάλισης Διανομέα Χημικών

Εσείς και εγώ γνωρίζουμε ότι υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ των ρόλων που παίζει ένας διανομέας χημικών και του ρόλου που διαδραματίζει ένας διανομέας χημικών. Ωστόσο, όσον αφορά την ασφαλιστική προστασία, υπάρχει μια εντυπωσιακή ομοιότητα που βασίζεται σε παρόμοια έκθεση.

Οι διανομείς χημικών ουσιών απαιτούν σημαντικά όρια ευθύνης, ώστε να μπορούν να προστατεύονται από αγωγή που σχετίζεται με περιβαλλοντική υποβάθμιση που απορρέει από πιθανές αγωγές που μπορεί να προκύψουν ως αποτέλεσμα απελευθέρωσης χημικών από αποθηκευμένα και πωλούμενα χημικά προϊόντα.

Ο αυξημένος κίνδυνος σε θέματα αποζημίωσης εργαζομένων είναι πραγματικός λόγω της τοξικής φύσης των προϊόντων που κατασκευάζονται με χημικά. Επιπλέον, υπάρχει πάντα μια καταστροφική πιθανότητα έκρηξης όταν πρόκειται για προϊόντα που περιέχουν χημική ύλη.

Έπειτα, υπάρχουν οι κίνδυνοι όσον αφορά το επαγγελματικό αυτοκίνητο, το οποίο περιλαμβάνει τις τυπικές εκθέσεις κινητήρων καθώς και εκθέσεις περιβαλλοντικής βλάβης που συμβαίνουν εάν ένα εταιρικό όχημα ανατραπεί ή εμπλακεί σε σύγκρουση.

Τι είδους ασφαλιστική κάλυψη ισχύει για τον κατασκευαστή και τον διανομέα χημικών;

Οι πολιτικές μπορεί να περιλαμβάνουν τις ακόλουθες μορφές:

  • Εμπορική ιδιοκτησία
  • Επιχειρηματικό εισόδημα
  • Εμπορικός στόλος αυτοκινήτων – Εμπορικός στόλος φορτηγών
  • Inland Marine
  • Εμπορική ομπρέλα
  • Έγκλημα και ανεντιμότητα

Leave a Reply

Your email address will not be published.