Συμβουλές ασφάλισης εμπορικών αυτοκινήτων για τον ανεξάρτητο ιδιοκτήτη διαδρομής

Συμβουλές ασφάλισης εμπορικών αυτοκινήτων

για τον ανεξάρτητο ιδιοκτήτη διαδρομής

Πρωταρχικό μέλημα κάθε επιχειρηματία είναι να διατηρεί την επιχείρησή του ομαλά και να έχει κέρδη. Οι παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την ομαλή λειτουργία μιας επιχείρησης δρομολογίων περιλαμβάνουν τη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις της επωνυμίας και τη διασφάλιση της καλής προστασίας της επιχείρησης. Πολλές εταιρείες παρέχουν εμπορική ασφάλιση αυτοκινήτου που βοηθά στην προστασία της επιχείρησής τους εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα. Οι παρακάτω συμβουλές θα βοηθήσουν τους ανεξάρτητους ιδιοκτήτες διαδρομών να αγοράσουν ασφάλιση αυτοκινήτου που όχι μόνο θα προστατεύσει σωστά την επιχείρησή τους αλλά θα τους βοηθήσει και στη διαχείριση του κόστους.

Συμβουλή 1 – Τα υψηλότερα όρια συνοδεύονται από καλύτερη προστασία

Είναι κατανοητό ότι οι περισσότεροι ανεξάρτητοι ιδιοκτήτες δρομολογίων θα ήθελαν να διατηρήσουν το ασφάλιστρό τους σε χαμηλά επίπεδα, αλλά η αλήθεια είναι ότι η πιο ακριβή πολιτική είναι μια πολιτική που δεν έχει την επαρκή κάλυψη για να προστατεύσει μια επιχείρηση όταν η επιχείρηση είναι μήνυση. Συνιστάται να αναζητήσετε βιώσιμη ασφάλεια αυτοκινήτου με υψηλότερα όρια, ειδικά όταν η επιχείρησή σας χρειάζεται περισσότερη προστασία.

Συμβουλή 2 – Πρόσληψη οδηγών με καλά αρχεία οδήγησης Η 

καταχώριση υπαλλήλων με καλά ιστορικά οδήγησης στο εμπορικό συμβόλαιο ασφάλισης αυτοκινήτων συμβάλλει σημαντικά στη διατήρηση ενός χαμηλού ασφάλιστρου. Επομένως, είναι σημαντικό να ελέγχετε τα αρχεία οδήγησης των οδηγών πριν τους χρησιμοποιήσετε. Όταν προσλαμβάνετε έναν οδηγό με κακά ρεκόρ οδήγησης, όχι μόνο αυξάνετε τα ασφάλιστρά σας, αλλά θέτετε επίσης σε κίνδυνο το μέλλον της επιχείρησής σας.

Συμβουλή 3 – Κάλυψη επιστροφής χρημάτων ενοικίασης

Όταν μια εταιρεία έχει ένα ή λίγα οχήματα, είναι σκόπιμο να αναζητήσει ένα εμπορικό συμβόλαιο ασφάλισης αυτοκινήτου που έχει κάλυψη αποζημίωσης ενοικίου. Αυτός ο τύπος πολιτικής θα καλύψει το κόστος ενοικίασης ενός οχήματος αντικατάστασης σε περίπτωση που το όχημα της εταιρείας υποστεί ζημιά σε ατύχημα και δεν θα ήταν στο δρόμο για κάποιο χρονικό διάστημα, καθώς πρέπει να μεταφερθεί για επισκευή.

Συμβουλή 4 – Οι υψηλότερες εκπτώσεις συνοδεύονται από χαμηλότερο ασφάλιστρο

Η έκπτωση αναφέρεται στο χρηματικό ποσό που πληρώνει ο ιδιοκτήτης της διαδρομής σε περίπτωση απαίτησης προτού η ασφαλιστική εταιρεία καταβάλει το υπόλοιπο της απαίτησης. Όσο υψηλότερη είναι η έκπτωση που θέλετε να πληρώσετε, τόσο χαμηλότερο είναι το ασφάλιστρο σας. Επομένως, συνιστάται να αυξήσετε την έκπτωση όταν αγοράζετε κερδοφόρα ασφάλεια αυτοκινήτου. Ωστόσο, ο ανεξάρτητος ιδιοκτήτης διαδρομής θα πρέπει να διασφαλίσει ότι ορίζει τις εκπτώσεις του στα ποσά που μπορούν εύκολα να αντέξουν οικονομικά, επειδή οι αξιώσεις μπορούν να προκύψουν ανά πάσα στιγμή.

Συμβουλή 5 – Πληρώστε ηλεκτρονικά

Η πρόοδος της τεχνολογίας οδήγησε στην πληρωμή των τελών ηλεκτρονικά. Όταν πληρώνετε την ασφαλιστική σας εταιρεία μέσω Ηλεκτρονικής Μεταφοράς Ταμείου που αποσύρει την πληρωμή σας απευθείας από τον τραπεζικό σας λογαριασμό, ενδέχεται να απαλλαγείτε από τα τέλη δόσεων. Αυτή η επιλογή πληρωμής όχι μόνο σας εξοικονομεί χρήματα, αλλά σας γλιτώνει και από το να χάσετε μια πληρωμή που μπορεί να οδηγήσει σε πρόσθετες χρεώσεις ή σε ακύρωση της ασφάλισής σας.

Το IDA εξυπηρετεί όλες τις ανάγκες των Independent Route Delivery Drivers. Προσφέρουμε έως και 30% εξοικονόμηση σε εμπορικά αυτοκίνητα και ασφάλειες γενικής ευθύνης.

Leave a Reply

Your email address will not be published.