Πώς να ξεκινήσετε με την απόκτηση εμπορικής ασφάλισης αυτοκινήτου

Πώς να ξεκινήσετε με την απόκτηση εμπορικής

ασφάλισης αυτοκινήτου

Οι αγορές για εμπορική ασφάλιση αυτοκινήτων συχνά αποδεικνύονται μεγάλη ταλαιπωρία. Ωστόσο, αυτό δεν χρειάζεται να συμβαίνει, απλά πρέπει να ξέρετε πώς να ξεκινήσετε. Σε αυτόν τον οδηγό, θα προσφέρουμε μια γρήγορη ματιά σε μερικά από τα κύρια σημεία που θα πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αποκτάτε το εμπορικό συμβόλαιο ασφάλισης αυτοκινήτου.

Το πρώτο βήμα στην αναζήτησή σας για τον σωστό τύπο εμπορικής ασφάλισης αυτοκινήτου είναι να εξετάσετε τον τύπο του οχήματος που χρειάζεστε ασφαλισμένο. Πολλοί εργολάβοι και άλλοι επαγγελματίες θα οδηγούν και θα χρησιμοποιούν αρκετά τυπικά οχήματα για τις δουλειές τους, όσον αφορά τα εμπορικά φορτηγά ή τα φορτηγά. Από εκεί, υπάρχει όλο το φάσμα των πραγματικών φορτηγών, από μεγάλη εξέδρα 18 τροχοφόρων και κάτω. Και πέρα ​​από αυτά, υπάρχει μια μεγάλη γκάμα εξειδικευμένων οχημάτων και ειδικών φορτηγών.

Με πολύ συγκεκριμένους τύπους εξοπλισμού και εφαρμογών, χρειάζονται επίσης πολύ συγκεκριμένους τύπους εμπορικών ασφαλιστηρίων συμβολαίων αυτοκινήτων για να ταιριάζουν. Έτσι, είτε χρησιμοποιείτε φορτηγό ρυμούλκησης, ανατρεπόμενο φορτηγό, φορτηγό-ψυγείο, κούτσουρα, αυτόματο όχημα μεταφοράς και καλά, καταλαβαίνετε, θα επηρεάσει άμεσα τον τύπο πολιτικής που χρειάζεστε.

Φυσικά, παίζει ρόλο και η βιομηχανία στην οποία βρίσκεστε. Μπορεί να οδηγείτε τον ίδιο τύπο ή κατηγορία οχήματος για διαφορετικούς σκοπούς και να συναντήσετε διαφορετικές απαιτήσεις, κανονισμούς και συστάσεις για τον τρόπο κάλυψης του οχήματος. Ταυτόχρονα, ο κλάδος στον οποίο βρίσκεστε επηρεάζει επίσης άμεσα τα παραπάνω και τον τύπο του οχήματος που οδηγείτε.

Επιπλέον είναι ότι η κατάταξή σας σε έναν κλάδο παίζει επίσης ρόλο στις ανάγκες εμπορικής ασφάλισης αυτοκινήτων σας. Σκεφτείτε ότι θα μπορούσατε να είστε ο ιδιοκτήτης ενός στόλου φορτηγών, ο οδηγός ενός φορτηγού ή ο ιδιοκτήτης-διαχειριστής ενός φορτηγού, και καθένα από αυτά είναι πολύ διαφορετικό όσον αφορά τις απαιτήσεις για ασφαλιστική κάλυψη.

Ένα άλλο σημείο είναι ότι ενδέχεται να υπάρχουν διαφορετικοί κανονισμοί που ισχύουν για την επιχείρησή σας ή τον τύπο του οχήματος που χρησιμοποιείτε, ανάλογα με την περιοχή και την πολιτεία της περιοχής σας. Αυτό ισχύει ασφαλώς εάν απαιτείται να έχετε άδεια για την επιχείρησή σας και μπορεί να κάνετε αίτηση και σε διάφορα άλλα σενάρια.

Θυμηθείτε, η επιχείρησή σας είναι διαφορετική από όλων των άλλων, και η πολιτική σας θα πρέπει να είναι επίσης. Πρέπει να λαμβάνει υπόψη τον κλάδο σας, τον τύπο του οχήματος, το πώς και πού χρησιμοποιείται, τους κανονισμούς και τις απαιτήσεις που ενδέχεται να ισχύουν και πολλά άλλα.

Μην προσπαθήσετε να χειριστείτε το θέμα μόνοι σας. Σας ενθαρρύνουμε πάντα να συνεργαστείτε με έναν εξουσιοδοτημένο ασφαλιστικό πράκτορα ή επαγγελματία που μπορεί να χειριστεί την επιμελητεία της απόκτησης του συμβολαίου σας για λογαριασμό σας. Συνεργαζόμενοι με πολλούς διαφορετικούς παρόχους, μπορούν να σας βρουν τη σωστή πολιτική στη σωστή τιμή. Επιπλέον, η εμπειρία τους στον τομέα θα διασφαλίσει ότι προστατεύεστε κατάλληλα και ότι συμμορφώνεστε με οποιεσδήποτε τοπικές ή κρατικές απαιτήσεις.

Ο John Rothschild είναι ιδιοκτήτης της ACI Insurance Services, κορυφαίου παρόχου εμπορικής ασφάλισης στη Φλόριντα για περισσότερα από 10 χρόνια. Η ACI είναι γνωστή για την εξυπηρέτηση πελατών της, την εκτεταμένη εμπειρία και γνώση του κλάδου και τις προσιτές τιμές της και θα κάνει ό,τι μπορεί για να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της.

Leave a Reply

Your email address will not be published.