Προσφορά ασφάλισης εμπορικών επιχειρήσεων

Προσφορά ασφάλισης εμπορικών επιχειρήσεων – Μια ματιά στους τύπους κάλυψης στα προγράμματα ασφάλισης επιχειρήσεων

Δεν υπάρχει μικρή επιχείρηση που να μην μπορεί να επωφεληθεί από την ασφάλιση. Ανεξάρτητα από το μέγεθος της εταιρείας σας, θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για να αναζητήσετε μια προσφορά ασφάλισης εμπορικής επιχείρησης. Ωστόσο, η ακριβής κάλυψη που χρειάζεστε, τα επιτόκια κ.λπ. παίζουν ρόλο στο είδος των τιμών που λαμβάνετε. Επιλέξτε έναν ασφαλιστή που προσφέρει προσαρμοσμένες πολιτικές για τον κλάδο σας. Κάντε έρευνα και διαβάστε κριτικές για να βεβαιωθείτε ότι η εταιρεία που θα επιλέξετε είναι μια καλή επιλογή για επιχειρήσεις σαν τη δική σας.

Τι ακριβώς είναι η ασφάλιση επιχειρήσεων; Είναι ένα ευρύ φάσμα επιλογών πολιτικής που συντάσσονται για την προστασία μιας εταιρείας από οικονομική ζημία. Οι πιθανές αιτίες οικονομικής ζημίας προφανώς διαφέρουν από τη μια εταιρεία στην άλλη

Εδώ είναι μια επισκόπηση ορισμένων από τους τύπους κάλυψης που διατίθενται. Μερικά από αυτά πιθανότατα θα χρειαστείτε και μερικά όχι:

  • Γενική ασφάλιση αστικής ευθύνης (προστασία από αξιώσεις αστικής ευθύνης τρίτων για τραυματισμούς που συμβαίνουν άλλα άτομα)
  • Ευθύνη προϊόντος
  • Κακή πρακτική / επαγγελματική ευθύνη
  • Ασφάλιση περιουσίας
  • Αποζημίωση εργαζομένων • Ασφάλιση

επαγγελματικών οχημάτων

  • Cyber -προστασία
  • Απώλεια εισοδήματος
  • Πολιτικές διατήρησης αρχείων
  • Ασφάλιση βασικού προσωπικού, σε περίπτωση που οι επικεφαλής της επιχείρησης καταστούν ανίκανοι
  • Ειδική κάλυψη για πράγματα που αφορούν τον κλάδο σας καθώς και μονοήμερες εκδηλώσεις, όπως συναυλίες ή σεμινάρια

Νομικές απαιτήσεις σε μια προσφορά ασφάλισης εμπορικών επιχειρήσεων Η

εμπορική ασφάλιση απαιτείται συνήθως από το νόμο, αλλά υπό ορισμένες προϋποθέσεις, και αυτές διαφέρουν από πολιτεία σε πολιτεία. Τουλάχιστον θα χρειαστείτε γενική ασφάλιση αστικής ευθύνης. Ανάλογα με το εμπόριό σας, η πολιτεία σας μπορεί να σας ζητήσει να έχετε ασφάλιση έναντι επαγγελματικής ευθύνης. Εάν έχετε υπαλλήλους, πιθανότατα θα αναμένεται να πληρώσετε φόρους ασφάλισης ανεργίας υπό ορισμένες, προκαθορισμένες προϋποθέσεις, εάν κριθεί ότι ισχύουν για τον οργανισμό σας. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να εγγράψετε την επιχείρησή σας στο γραφείο του εργατικού δυναμικού στην πολιτεία σας.

Μην επιλέγετε απλώς την πρώτη φθηνή προσφορά ασφάλισης εμπορικών επιχειρήσεων που βλέπετε. Η πολιτική σας πρέπει να είναι προσαρμοσμένη στην επιχείρησή σας με βάση τους κινδύνους της και τους σχετικούς νόμους που αφορούν τον κλάδο σας. Συνεργαστείτε με μια ασφαλιστική εταιρεία που θα αφιερώσει χρόνο για να μάθει για την επιχείρησή σας, προκειμένου να σας εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή κάλυψη για την προστασία των επενδύσεων της επιχείρησής σας.

Δεδομένου ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί ιστότοποι που όλοι υπόσχονται να προσφέρουν την “καλύτερη” προσφορά ασφάλισης εμπορικών επιχειρήσεων, είναι καλή ιδέα να χρησιμοποιήσετε την Hiscox Business Insurance ως σημείο εκκίνησης. Ενώ είναι μια μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία, η Hiscox δεν βλέπει την ασφαλιστική κάλυψη ως “ένα μέγεθος που ταιριάζει σε όλους”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.