Ποιοι τύποι ασφαλιστικής κάλυψης για την επιχείρηση φορτηγών παγωτού;

Ποιοι τύποι ασφαλιστικής κάλυψης για την

επιχείρηση φορτηγών παγωτού;

Αχ, οι υπέροχοι ήχοι του καλοκαιριού: το χαρούμενο κελάηδισμα των πουλιών, το χαστούκι της ακρογιαλιάς, το γέλιο των παιδιών που γλεντάνε στην ύπαιθρο – και οι μελωδίες που ειδοποιούν τα παιδιά της γειτονιάς όλων των ηλικιών ότι έφτασε το φορτηγό με παγωτό.

Κατά ειρωνικό τρόπο, αυτός ο χαρούμενος ήχος της μουσικής που αναγγέλλει το φορτηγό παγωτού φέρνει ανείπωτη θλίψη σε ορισμένους. Για τις μητέρες, τους πατέρες και τα αδέρφια αυτών των παιδιών που σκοτώθηκαν σε σχετικό ατύχημα, ο ήχος δεν θα συμβιβαστεί ποτέ.

Παρόλο που μπορεί να συμβούν ατυχήματα και η σχετική ασφαλιστική κάλυψη μπορεί να συνοδεύεται από οικονομική θωράκιση, οι κίνδυνοι που συνδέονται με αυτόν τον τύπο κινητού καταστήματος παγωμένων γλυκών και τα ενθουσιασμένα παιδιά που ανυπομονούν για μια αγαπημένη απόλαυση χρειάζονται προσεκτική εξέταση.

Υπάρχουν πράγματα που μπορούν να κάνουν οι γονείς, οι φροντιστές και οι χειριστές παγωτοφόρων για να μετριάσουν τους κινδύνους θανάτων και σοβαρών τραυματισμών. Αυτά περιλαμβάνουν την εγκατάσταση περισσότερων καθρεπτών στο όχημα και μιας μπάρας ασφαλείας για να εμποδίζουν τα παιδιά να μπουν στο τυφλό σημείο, καθώς και άλλους μηχανισμούς ασφαλείας.

Όσον αφορά τις ασφαλιστικές εταιρείες, οποιοσδήποτε εξοπλισμός εγκαθίσταται για την πρόληψη ατυχημάτων μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα κάποιας μορφής έκπτωση σε ασφάλιστρα εμπορικού αυτοκινήτου. Μπορεί επίσης να μειώσει τις τιμές σε ένα ήδη μειωμένο πακέτο ασφάλισης που συνδυάζει την εμπορική ασφάλιση αυτοκινήτου με ένα συμβόλαιο ιδιοκτητών επιχείρησης.

Για ευκολία ανάγνωσης, παραθέτουμε παρακάτω τις διάφορες μορφές κάλυψης που σχετίζονται με αυτήν την επιχείρηση.

Ειδική εμπορική ασφάλιση αυτοκινήτου για την επιχείρηση Φορτηγό παγωτού

  • Κάλυψη

εμπορικής ευθύνης αυτοκινήτου Κάθε πολιτεία των ΗΠΑ απαιτεί κάλυψη εμπορικής ευθύνης αυτοκινήτου για την προστασία των επιχειρήσεων από την ευθύνη για σωματικές βλάβες όταν συμβαίνει ατύχημα. Αυτή η κάλυψη προστατεύει επίσης από την ευθύνη για υλικές ζημιές όταν το άλλο αυτοκίνητο έχει υποστεί ζημιά ή όταν υποστεί ζημιά κτίρια ή άλλα περιουσιακά στοιχεία.

  • Κάλυψη σύγκρουσης

Εάν ο οδηγός ενός φορτηγού παγωτού προκάλεσε ατύχημα με αποτέλεσμα ζημιά στο δικό του φορτηγό, αυτή η ασφάλιση θα βοηθήσει με το κόστος επισκευής ή το κόστος αντικατάστασης του φορτηγού, εάν οι εργασίες επισκευής δεν είναι επιλογή.

  • Κάλυψη ιατρικών πληρωμών

Αυτή η ασφάλιση θα βοηθήσει στην πληρωμή των ιατρικών εξόδων εάν ο οδηγός του φορτηγού ή ο επιβάτης τραυματιστεί σε ατύχημα.

  • Κάλυψη ανασφάλιστου/ανασφάλιστου αυτοκινητιστή Η κάλυψη

ανασφάλιστου ή υποασφαλισμένου αυτοκινητιστή μπορεί να βοηθήσει στην πληρωμή ζημιών που προκλήθηκαν στο φορτηγό από άλλον οδηγό, εάν αυτός ή αυτή είναι είτε ανασφάλιστος είτε υποασφαλισμένος και δεν μπορεί να καλύψει πλήρως τον λογαριασμό επισκευής ή αντικατάστασης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλιση – εμπορικά αυτοκίνητα ή επαγγελματικά – μιλήστε με μια επαγγελματική ανεξάρτητη εταιρεία που έχει τα συμφέροντα των πελατών της στην πρώτη γραμμή.

PRIME Insurance: είμαστε ένα βραβευμένο ανεξάρτητο πρακτορείο τριών γενεών που λειτουργεί από οικογένειες. Έχουμε ένα ευρύ δίκτυο κορυφαίων ασφαλιστικών φορέων – όπως ACE, AmTRUST, ASI, ASSURANT, CHUBB, CNA, Employers, FOREMOST, Liberty Mutual, MetLife, PROGRESSIVE, Safeco, StillWater, Travelers, USLI, ΖΥΡΙΧΗ και άλλα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.