Πληροφορίες Εμπορικών Ασφαλιστικών Εταιρειών

Πληροφορίες Εμπορικών Ασφαλιστικών Εταιρειών: Τι είδους κάλυψη χρειάζεται η επιχείρησή σας;

Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων πρέπει να έχουν κάποιο είδος ασφάλισης. Οι περισσότερες πολιτείες απαιτούν από κάθε εταιρεία με υπαλλήλους να αγοράζει αποζημίωση εργαζομένων και ασφάλιση ανεργίας. Οι απαιτήσεις μπορεί επίσης να διαφέρουν ανά κλάδο. Για παράδειγμα, ένας κτηματομεσίτης με αυτοκίνητο πιθανότατα θα χρειαστεί να πληρώσει για ασφάλιση εμπορικού αυτοκινήτου.

Εάν διευθύνετε μια επιχείρηση, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι προστατεύεται κατάλληλα από κοινούς κινδύνους και απρόβλεπτα γεγονότα. Προτού το κάνετε, είναι καλή ιδέα να συγκρίνετε τιμές από εμπορικές ασφαλιστικές εταιρείες.

Η τοποθεσία της επιχείρησής σας και ο κλάδος στον οποίο συμμετέχετε παίζουν ρόλο στους τύπους των τιμών που θα λάβετε. Ορισμένες βιομηχανίες θεωρούνται προφανώς πιο «επικίνδυνες» από άλλες. Για παράδειγμα, μια εταιρεία που περιλαμβάνει κατά κύριο λόγο τη διαμονή όλων σε ένα γραφείο δεν θα χρειάζεται τόση κάλυψη όσο μια εταιρεία που ασχολείται με τις κατασκευές.

Η εμπορική γενική ευθύνη (CGL) μπορεί να μην καλύπτει το 100% όλων των πιθανών κινδύνων που μπορεί να αντιμετωπίσει ένας οργανισμός κατά τη διάρκεια της ζωής του, αλλά συνήθως παρέχει κάλυψη για τους πιο συνηθισμένους τύπους κινδύνων. Ορισμένοι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων επιλέγουν να αγοράσουν πρόσθετη ασφάλιση, όπως προστασία έναντι μηνύσεων για συκοφαντική δυσφήμιση και ευθυνών από πρακτικής απασχόλησης (αθέμιτη καταγγελία ή διάκριση).

Τι γίνεται με την κλοπή; Οι εμπορικές ασφαλιστικές εταιρείες συνήθως προσφέρουν απλώς προστασία κλοπής για ζημίες τρίτων για τις οποίες μια επιχείρηση μπορεί να φέρει κάποιο είδος ευθύνης. Εάν θέλετε κάλυψη για το δικό σας ακίνητο της επιχείρησής σας, ενδέχεται να σας ζητηθεί να πληρώσετε επιπλέον για να συμπεριληφθεί στο συμβόλαιό σας.

Επιλογές πληρωμής που χρησιμοποιούνται από κοινές εμπορικές ασφαλιστικές εταιρείες

Τι είδους επιλογές πληρωμής έχετε; Ο τρόπος με τον οποίο θα χρεωθείτε και ο τρόπος με τον οποίο αναμένεται να πληρώσετε θα ποικίλλει ανάλογα με την ασφαλιστική εταιρεία. Πριν αποφασίσετε για μια προσφορά, ελέγξτε και δείτε εάν θα μπορείτε να πληρώνετε με τη μέθοδο που προτιμάτε, είτε πρόκειται για MasterCard, Visa κ.λπ., και αν μπορείτε ολόκληρο το ποσό ετησίως ή μόνο μία φορά το μήνα. Εάν δεν θέλετε να πληρώσετε πλήρως, λάβετε υπόψη ότι ορισμένες εμπορικές ασφαλιστικές εταιρείες ενδέχεται να χρεώσουν πρόσθετες χρεώσεις υπερωριών. Δεν το κάνουν όλοι, ωστόσο, οπότε αφιερώστε χρόνο για να διαβάσετε προσεκτικά τις απαιτήσεις πληρωμής και τα ψιλά γράμματα.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να μάθετε πώς λειτουργεί η διαδικασία αξίωσης. Εάν χρειαστεί ποτέ να αναφέρετε μια αξίωση, η διαδικασία θα πρέπει να είναι διαθέσιμη σε εσάς 24/7. Το μόνο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με την ασφαλιστική εταιρεία για να κάνετε την αναφορά και οι εκπρόσωποι θα πρέπει να ξεκινήσουν αμέσως την υπεράσπισή σας. Εάν είναι απαραίτητο, ο ασφαλιστικός σας πάροχος θα διορίσει έναν πληρεξούσιο για λογαριασμό σας.

Από όλες τις εμπορικές ασφαλιστικές εταιρείες, υπάρχει κάποια που να είναι πραγματικά αξιόπιστη και να προσφέρει όλες αυτές τις υπηρεσίες σε προσιτή τιμή; Οι κριτικές του Hiscox Business Insurance είναι σχεδόν πάντα εγγυημένο ότι θα είναι θετικές. Αξίζει σίγουρα να το σκεφτείτε.

Leave a Reply

Your email address will not be published.