Πληροφορίες ασφάλισης περιουσίας μικρών επιχειρήσεων

Πληροφορίες ασφάλισης περιουσίας μικρών επιχειρήσεων:

Ποιοι είναι οι παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος κάλυψης;

Ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλο ή μικρό είναι το ακίνητο της επιχείρησής σας, είναι καλή ιδέα να το έχετε ασφαλισμένο. Ποτέ δεν ξέρεις πότε κάποιος μπορεί να τραυματιστεί πάνω του ή πότε ένας κλέφτης μπορεί να κλέψει κάτι ή να του προκαλέσει ζημιά. Υπάρχουν επίσης φυσικές καταστροφές που πρέπει να ανησυχείτε, όπως η φωτιά και το χαλάζι. Όπως κάθε είδος ασφάλισης, το διαδίκτυο είναι γεμάτο με πληροφορίες σχετικά με την ασφάλιση περιουσίας μικρών επιχειρήσεων, μερικές από τις οποίες είναι άχρηστες πληροφορίες και άλλες πολύ χρήσιμες.

Το κόστος της ασφάλισης ποικίλλει ανάλογα με πολλούς παράγοντες. Ορισμένοι πάροχοι θα επιτρέψουν στους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων να συμπεριλάβουν την ασφάλιση εμπορικής ιδιοκτησίας σε ένα BOP (πολιτικό ιδιοκτήτη επιχείρησης), το οποίο είναι βασικά ένα πακέτο διαφόρων τύπων ασφάλισης. Σε ορισμένες περιπτώσεις, το κόστος του πακέτου στο σύνολό του είναι στην πραγματικότητα μικρότερο από τις υποκείμενες πολιτικές, εάν τα αγοράζατε ξεχωριστά.

Εδώ είναι μερικοί από τους παράγοντες που θα επηρεάσουν την τιμή:

  • Μέγεθος της εγκατάστασης. Προφανώς, μια μεγάλη εμπορική ιδιοκτησία συνήθως κοστίζει περισσότερο για την κάλυψη από μια μικρή ιδιοκτησία ή μια ενιαία μονάδα χώρου γραφείων.
  • Η γεωγραφία. Το πού ακριβώς βρίσκεται η επιχείρησή σας παίζει σημαντικό ρόλο στο πόση ασφάλιση ιδιοκτησίας μικρών επιχειρήσεων θα πρέπει να πληρώσετε. Αυτό περιλαμβάνει την πολιτεία και την πόλη, το ποσοστό εγκληματικότητας σε αυτήν τη γειτονιά, την αξία της γης και ούτω καθεξής.

Απαιτήσεις Ασφάλειας και Ασφάλειας για Ασφάλιση Περιουσίας Μικρών Επιχειρήσεων

  • Το ποσό της ασφάλειας και της ασφάλειας. Έχετε κάποια εγκατάσταση εξοπλισμού ασφαλείας στο ακίνητο; Υπάρχουν αποθηκευμένα επικίνδυνα υλικά στην εγκατάσταση ή κοντά; Διατηρείται το τοπίο τακτοποιημένο και καθαρό; Υπάρχει κάποιο αντικείμενο που θα μπορούσε να σκοντάψει κάποιος;
  • Ηλικία και είδος εξοπλισμού. Προφανώς, ο βαρύς βιομηχανικός εξοπλισμός θα κοστίσει περισσότερο η ασφάλιση από έναν επιτραπέζιο υπολογιστή στο σπίτι. Όσον αφορά την ηλικία, πιθανότατα θα χρειαστεί να πληρώσετε υψηλότερο ασφάλιστρο εάν ο εξοπλισμός είναι παλαιότερος και περιέχει εξαρτήματα που είναι δύσκολο να έρθουν τώρα, επομένως καθιστά πιο δύσκολη την επισκευή ή την αντικατάσταση.
  • Ηλικία του κτιρίου. Τα παλαιότερα κτίρια είναι πιο επιρρεπή σε ζημιές και θα κοστίσουν περισσότερο για να ασφαλιστούν. Μάθετε εάν θα μπορούσατε να εξοικονομήσετε χρήματα μακροπρόθεσμα επενδύοντας σε ανακαινίσεις και ανακαινίσεις ή εάν υπάρχουν διαθέσιμες εκπτώσεις για ορισμένες αναβαθμίσεις.

Τώρα έχετε κάποια ιδέα για το τι να περιμένετε όταν πρόκειται για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων να ασφαλίσουν την περιουσία τους. Ανεξάρτητα από τις συγκεκριμένες ανάγκες σας, μπορείτε να βασιστείτε σε μια εταιρεία όπως η Hiscox για να προσφέρει την καλύτερη πολιτική. Αυτή η εταιρεία έχει τις ρίζες της μέχρι το 1901 και έχει δημιουργήσει εξαιρετική φήμη.

Leave a Reply

Your email address will not be published.