Πληροφορίες ασφάλισης ευθύνης γκαράζ που πρέπει να γνωρίζετε

Πληροφορίες ασφάλισης ευθύνης γκαράζ που πρέπει να γνωρίζετε

Είστε εξοικειωμένοι με την ασφάλιση αστικής ευθύνης γκαράζ; Ανάλογα με τον τύπο της επιχείρησης με την οποία ασχολείστε, ίσως το έχετε ήδη συναντήσει στο παρελθόν. Αν όχι, τότε μπορεί να εκπλαγείτε όταν μάθετε ότι υπάρχουν περισσότερα από όσα φαίνονται στο μάτι. Σε αυτόν τον οδηγό, θα ρίξουμε μια ματιά σε αυτήν τη μορφή εμπορικής ασφάλισης, ποιος τη χρειάζεται και πώς και γιατί είναι αναγκαιότητα.

Ένα από τα πρώτα σημεία που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι ότι πρόκειται για μια πιο διαδεδομένη ή κοινή μορφή ασφάλισης από ό,τι φαντάζεστε. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι επιχειρήσεων και βιομηχανιών όπου αυτό είτε απαιτείται είτε συνιστάται.

Αυτό ξεκινά με τις αντιπροσωπείες αυτοκινήτων. Οι έμποροι αυτοκινήτων υποχρεούνται να φέρουν πολυάριθμες μορφές εμπορικής ασφάλισης, όπως ομόλογα αντιπροσώπων, καθώς και ευθύνη γκαράζ. Με το τελευταίο, οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων καλύπτονται ουσιαστικά στους συνδυασμένους τομείς της γενικής ευθύνης και της ασφάλισης αυτοκινήτων. Με άλλα λόγια, προστατεύονται από σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές ως αποτέλεσμα τροχαίου ατυχήματος.

Πέρα από τον κόσμο των αντιπροσωπειών αυτοκινήτων, όπως αναφέραμε, υπάρχουν και πολλές άλλες επιχειρήσεις που εξυπηρετούνται με κάλυψη αστικής ευθύνης γκαράζ. Αυτή η λίστα περιλαμβάνει ουσιαστικά κάθε τύπο επιχείρησης όπου το αυτοκίνητο ενός πελάτη ή πελάτη μπορεί να αφεθεί επί τόπου και είτε να μετακινηθεί είτε να συντηρηθεί από την επιχείρηση. Στην πράξη, αυτή η λίστα περιλαμβάνει τα πάντα, από υπηρεσίες παρκαδόρου και γκαράζ στάθμευσης μέχρι εγκαταστάσεις γρήγορης αλλαγής λιπαντικών και ελαστικών, συνεργεία αυτοκινήτων και φανοποιείων, πλυντήρια αυτοκινήτων και ούτω καθεξής.

Αυτό που δεν καλύπτει αυτό είναι αυτό που χωριστά είναι γνωστό ως ασφάλιση «γκαραζοφύλακα». Αυτό το τμήμα του παζλ είναι αυτό που προστατεύει την επιχείρησή σας από οποιαδήποτε πραγματική ζημιά στο ίδιο το όχημα. Δεν θέλετε να πέσετε στην παγίδα να πιστεύετε ότι είστε ήδη προστατευμένοι από αυτό μόνο για να μάθετε τη χειρότερη στιγμή ότι στην πραγματικότητα δεν καλύπτεστε. Είναι ο εφιάλτης κάθε ιδιοκτήτη επιχείρησης.

Μια άλλη σημαντική σημείωση που πρέπει να θυμάστε είναι ότι οι συγκεκριμένες απαιτήσεις για την ευθύνη του γκαράζ θα διαφέρουν από πολιτεία σε πολιτεία. Σε μια πολιτεία όπως η Φλόριντα, οι διαφορετικές άδειες αντιπροσώπων αυτοκινήτων έχουν διαφορετικά ελάχιστα επίπεδα κάλυψης, για παράδειγμα. Εξαρτάται από τον τύπο της άδειας που διαθέτετε και αυτός ο τύπος όρων είναι κοινός και σε άλλες πολιτείες σε ολόκληρη τη χώρα.

Φυσικά, είναι πάντα απαραίτητο να συνεργαστείτε με έναν έμπειρο, αδειούχο επαγγελματία ασφάλισης στην πολιτεία ή την περιοχή σας. Αυτός ή αυτή θα είναι εξοικειωμένος με τους τοπικούς κανονισμούς και απαιτήσεις και θα πρέπει να είναι σε θέση να σας βοηθήσει να πλοηγηθείτε ομαλά στο θέμα, ενώ βρίσκετε τη σωστή συμφωνία και τη σωστή πολιτική.

Ο John Rothschild είναι ιδιοκτήτης της ACI Insurance Services, κορυφαίος πάροχος ασφάλισης αστικής ευθύνης γκαράζ στη Φλόριντα για περισσότερα από 12 χρόνια. Η ACI είναι γνωστή για την εξυπηρέτηση πελατών της, την εκτεταμένη εμπειρία και γνώση του κλάδου, και τις προσιτές τιμές της και θα κάνει ό,τι μπορεί για να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της.

Leave a Reply

Your email address will not be published.