Πληροφορίες Ασφάλισης Εμπορικών Επιχειρήσεων

Πληροφορίες Ασφάλισης Εμπορικών Επιχειρήσεων: Είστε νέοι στην ασφάλιση επιχειρήσεων; Τι Χρειάζεται να Γνωρίζετε;

Τι ακριβώς είναι η «ασφάλιση εμπορικών επιχειρήσεων»; Όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι ένας τύπος ασφάλισης που προστατεύει τις επιχειρήσεις, τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, τα εμπορικά ακίνητα και τους υπαλλήλους. Επειδή κάθε επιχείρηση έχει διαφορετικές ανάγκες, δεν υπάρχει πραγματικά μια λύση που να ταιριάζει σε όλους.

Μερικοί από τους παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος της εμπορικής ασφάλισης επιχειρήσεων περιλαμβάνουν:

  • Τοποθεσία της επιχείρησης
  • Αριθμός ετών στον κλάδο
  • Αριθμός εργαζομένων
  • Ακαθάριστα ετήσια έσοδα
  • Αν η επιχείρηση μισθώνει, κατέχει ή νοικιάζει το(τα) κτίριο(α) ή γραφείο (ες) από το οποίο λειτουργούν
  • Αν η εταιρεία νοικιάζει ή κατέχει οχήματα

Ασφάλεια αστικής ευθύνης είναι πάντα καλή ιδέα να υπάρχει. Εσείς και ο οργανισμός σας θα προστατεύεστε σε περίπτωση που κάποιος τρίτος προσπαθήσει να σας μηνύσει. Ακόμα κι αν η επιχείρησή σας είναι μικρή, ποτέ δεν ξέρετε πότε μπορεί να αντιμετωπίσετε μια αγωγή. Αυτές τις μέρες, οι άνθρωποι θα προσπαθήσουν να μηνύσουν οποιονδήποτε για οποιονδήποτε ηλίθιο λόγο. Εάν δεν έχετε καλή εμπορική επιχειρηματική ασφάλιση, ολόκληρος ο οργανισμός σας θα μπορούσε να τεθεί σε κίνδυνο εάν αντιμετωπίζετε αγωγή.

Πώς ξέρετε ποιο εμπορικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο να επιλέξετε; Για άλλη μια φορά, ο τύπος του κλάδου στον οποίο ασχολείστε και το μέγεθος της επιχείρησής σας θα παίξουν ρόλο στον καθορισμό της καλύτερης ασφαλιστικής λύσης. Μάθετε τι χρειάζεστε. Ίσως χρειαστείτε επιπλέον τεχνικό υπολογισμό εάν είστε γενικός εργολάβος. Εάν ασχολείστε με μια επιχείρηση φωτογραφίας, υπάρχει εμπορική ασφαλιστική κάλυψη που θα προστατεύσει τον εξοπλισμό σας.

Συγκρίνετε Τιμές Ασφάλισης Εμπορικών Επιχειρήσεων

Συγκρίνετε πολλαπλές προσφορές και αποφασίστε ποια προσφέρει την εμπορική ασφάλιση που χρειάζεστε απολύτως. Μπορεί να χρειάζεστε ή να μην χρειάζεστε πρόσθετα. Προσεγγίστε κάθε πολιτική προσεκτικά και ρωτήστε εάν κάτι είναι ασαφές. Επίσης, αποφασίστε αν θα προτιμούσατε να έχετε μεγαλύτερη έκπτωση, ώστε να μπορείτε απλώς να πληρώσετε ένα μικρότερο ασφάλιστρο ή αν το προτιμούσατε αντίστροφα.

Όσον αφορά τα «έξτρα», αυτές τις μέρες πολλές εταιρείες επιλέγουν την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο. Αυτός ο τύπος κάλυψης παρέχει τα απαραίτητα εργαλεία για την προστασία του οργανισμού σας από επιθέσεις στον κυβερνοχώρο και την ελαχιστοποίηση των ζημιών από απειλές στον κυβερνοχώρο.

Τουλάχιστον, θα θέλετε γενική ασφάλιση αστικής ευθύνης. Αξίζει επίσης να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αποκτήσετε μια προσαρμοσμένη πολιτική για την επιχείρησή σας ανάλογα με τον κλάδο στον οποίο ασχολείστε, είτε πρόκειται για πληροφορική, ακίνητα, φωτογραφία, συμβουλές, μάρκετινγκ, αρχιτεκτονική / μηχανική κ.λπ. Από

πού πρέπει να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας για ασφάλιση εμπορικών επιχειρήσεων; Μπορείτε να μάθετε πολλές περισσότερες πληροφορίες στο HISCOX: “Americas Number One Online Small Business Insurance”. Υπάρχουν πολλές λύσεις – συμπεριλαμβανομένων των προσαρμοσμένων πολιτικών

Leave a Reply

Your email address will not be published.