Οι πιο βασικές συμβουλές ασφάλισης αυτοκινήτου που είναι διαθέσιμες

Οι πιο βασικές συμβουλές ασφάλισης αυτοκινήτου που είναι διαθέσιμες

Η ασφάλιση αυτοκινήτου προσφέρεται από πολλές εταιρείες και συχνά είναι δύσκολο να γνωρίζεις ποια είναι πραγματικά η σωστή για εσάς. Ώρες εκτεταμένης έρευνας και ανάγνωσης αποδεικνύονται χρήσιμες για τον προσδιορισμό της εταιρείας που είναι κατάλληλη για εσάς και το αυτοκίνητό σας. Οι παρακάτω συμβουλές χρησιμεύουν ως βοηθητικές οδηγίες για να σας βοηθήσουν στην αναζήτησή σας για την τέλεια ασφάλεια αυτοκινήτου.

Όταν εξετάζετε την ασφάλιση αυτοκινήτου για έναν νεαρό οδηγό, να έχετε κατά νου τον τύπο του αυτοκινήτου σε σχέση με τον τύπο της ασφάλισης που αγοράζετε. Εάν το ίδιο το αυτοκίνητο δεν αξίζει τόσα χρήματα, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα πρόσθετα σχετικά με την απαίτηση, καθώς και στο ποσό που αφαιρείται. Οι περισσότεροι πάροχοι θα συνεργαστούν μαζί σας, με βάση τις επιλογές σας.

Όταν εξετάζετε πρόσθετα για την ασφάλιση αυτοκινήτου σας, πιθανότατα μπορείτε να κάνετε χωρίς την ασφάλεια ενοικίασης αυτοκινήτου. Θα πληρώνετε σχεδόν 50 $ ετησίως για ασφάλιση ενοικίασης, όταν αυτό είναι το ίδιο κόστος για την ενοικίαση αυτοκινήτου για μία έως δύο ημέρες. Επίσης, ούτως ή άλλως, το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο σας καλύπτεται ήδη από το συμβόλαιό σας.

Καθώς μεγαλώνετε και διατηρείτε ένα καλό ιστορικό οδήγησης, θα εξοικονομείτε χρήματα από την ασφάλιση αυτοκινήτου. Αξίζει να ρωτήσετε την ασφαλιστική εταιρεία αυτοκινήτου σας σχετικά με τις εκπτώσεις για έμπειρους οδηγούς — φυσικά, με την προϋπόθεση ότι θα συνεχίσετε να οδηγείτε με ασφάλεια. Η καλύτερη ηλικία για τα ποσοστά ασφάλισης αυτοκινήτου είναι μεταξύ 55 και 70 ετών.

Μάθετε τι είδους ασφαλιστική κάλυψη αυτοκινήτου προσφέρει η εταιρεία σας και τι υπάρχει εκεί έξω. Μπορεί να σας βοηθήσει να αποφασίσετε τι μπορεί να χρειαστείτε μεμονωμένα ή για ολόκληρη την οικογένειά σας. Εάν η εταιρεία σας δεν προσφέρει αυτό που ψάχνετε, υπάρχουν πολλά άλλα εκεί έξω.

Γνωρίζατε ότι ένα απλό χαρακτηριστικό στο αυτοκίνητό σας, όπως τα αντιμπλοκαρίσματα των φρένων, σας δίνει το δικαίωμα σε έκπτωση ασφάλισης; Είναι αλήθεια; όσο πιο ασφαλές είναι το όχημά σας, τόσο λιγότερα θα πρέπει τελικά να πληρώσετε για την ασφάλεια αυτοκινήτου. Έτσι, όταν ψωνίζετε για ένα αυτοκίνητο, το να ξοδεύετε λίγο επιπλέον για τα χαρακτηριστικά ασφαλείας ανταμείβεται μακροπρόθεσμα με χαμηλότερα ασφάλιστρα.

Μόλις έχετε έναν έφηβο οδηγό στο σπίτι σας, τα ασφάλιστρά σας θα αυξηθούν. Για να εξοικονομήσετε χρήματα, αγοράστε ένα λιγότερο ακριβό και ασφαλέστερο αυτοκίνητο για να οδηγεί ο έφηβός σας. Μην ενδώσετε αν σας παρακαλούν για ένα πιο φανταχτερό, πιο σπορ αυτοκίνητο. Όσο πιο ασφαλές είναι το αυτοκίνητο, τόσο φθηνότερη είναι η ασφάλεια.

Μάθετε όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις που προσφέρει ο ασφαλιστικός σας πάροχος. Ενδέχεται να υπάρχουν κάποιες διαθέσιμες εκπτώσεις για τις οποίες δεν γνωρίζατε όταν ανοίξατε το συμβόλαιό σας. Ίσως χρειαστεί να παρακολουθήσετε κάποιο πρόγραμμα οδήγησης, αλλά θα αυξήσει τις οδηγικές σας δεξιότητες και θα μειώσει τα ασφάλιστρά σας.

Εάν αναζητάτε χαμηλότερες τιμές, ίσως να θέλετε να σκεφτείτε να οδηγείτε λιγότερο. Με απλά λόγια, εάν οδηγείτε λιγότερο, οι πιθανότητες ατυχήματος μειώνονται. Οι περισσότερες εταιρείες έχουν εκπτώσεις χαμηλών χιλιομέτρων για άτομα που έχουν σύντομες μετακινήσεις ή οδηγούν μόνο λίγα μίλια το χρόνο. Ρωτήστε την ασφαλιστική σας εταιρεία και δείτε εάν μπορείτε να λάβετε αυτήν την έκπτωση.

Πάρτε την υπόλοιπη οικογένεια στο πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου σας. Ορισμένοι πάροχοι ασφάλισης αυτοκινήτου προσφέρουν εκπτώσεις για περισσότερα από ένα προγράμματα που έχουν γίνει μαζί τους. Ελέγξτε εάν ο πάροχος σας προσφέρει μια τέτοια έκπτωση. Εάν το κάνουν, δείτε αν μπορείτε να κάνετε άλλους ανθρώπους που μένουν στο σπίτι σας να βάλουν όλοι μαζί ένα σχέδιο.

Όταν ρυθμίζετε την ασφάλιση του αυτοκινήτου σας, βεβαιωθείτε ότι θυμάστε ποιες απαιτήσεις χρηματοδότησης μπορεί να έχετε. Υπάρχουν ορισμένα ελάχιστα που πρέπει να κρατήσετε. Εάν τα αλλάξετε, ο λογαριασμός σας μπορεί να έχει προβλήματα. Συνήθως έχει να κάνει με την έκπτωση σας. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι το έχετε ορίσει για το σωστό ποσό που απαιτεί η τράπεζά σας.

Θα πρέπει να μιλήσετε με τους ασφαλιστικούς σας πράκτορες πριν καν αποφασίσετε για ένα αυτοκίνητο. Αυτό συμβαίνει επειδή η ασφάλιση θα πρέπει να επηρεάζει τα μοντέλα αυτοκινήτου που εξετάζετε. Ορισμένα αυτοκίνητα έχουν μια επιπλέον χρέωση που θα αυξήσει την τιμή του συμβολαίου σας, αλλά άλλα συνοδεύονται από εκπτώσεις. Δείτε ποιες επιλογές έχουν έκπτωση και, στη συνέχεια, σκεφτείτε αν αυτά τα αυτοκίνητα θα σας ταιριάζουν.

Η αρχή του άρθρου ανέφερε ότι η ανάγνωση και η ολοκλήρωση της έρευνας είναι πάντα ένας καλός τρόπος για να ξεκινήσετε να βρίσκετε την κατάλληλη ασφαλιστική εταιρεία αυτοκινήτων για εσάς. Η χρήση των παραπάνω συμβουλών είναι ένας σίγουρος τρόπος για να σας βοηθήσει στην πορεία σας προς την επιτυχία με την τέλεια ασφαλιστική εταιρεία αυτοκινήτων που καλύπτει όλα όσα χρειάζεστε.

Leave a Reply

Your email address will not be published.