Οδηγός προσφοράς ασφάλισης επιχειρηματικής ευθύνης

Οδηγός προσφοράς ασφάλισης επιχειρηματικής ευθύνης: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων για την ασφάλιση

Πόση ασφάλεια χρειάζεται η εταιρεία σας; Το χρειάζεστε ακόμη και για επαγγελματικούς σκοπούς; Τουλάχιστον, θα χρειαστεί να αναζητήσετε μια γενική προσφορά ασφάλισης επιχειρηματικής ευθύνης. Η ασφάλεια GL προστατεύει τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας σας και πληρώνει για ιατρικά έξοδα και άλλες υποχρεώσεις σε περίπτωση που κάποιος τραυματιστεί στην ιδιοκτησία σας ή προκληθούν ζημιές από έναν από τους υπαλλήλους σας. Αυτό το είδος ασφάλισης θα βοηθήσει επίσης στην κάλυψη των εξόδων της νομικής υπεράσπισης και του διακανονισμού σας, εάν κάποιος προσπαθήσει να μηνύσει τον τόπο της επιχείρησής σας.

Το χρειάζεσαι πραγματικά όμως; Ναι, δυστυχώς, ναι. Αυτή είναι μια αντιμαχόμενη κοινωνία και οι άνθρωποι θα μηνύσουν οποιονδήποτε για οτιδήποτε, ακόμα κι αν αυτό φαίνεται ανόητο και ασήμαντο. Εάν έχετε υπαλλήλους, δεν μπορείτε να ελέγξετε όλες τις ενέργειές τους κάθε δευτερόλεπτο της ημέρας. Τι γίνεται αν κάνουν ένα λάθος που οδηγεί σε μια κατάσταση όπου κάποιος τραυματίζεται; Ή τι γίνεται αν υπάρχουν ζημιές λόγω αμέλειας; Η γενική ασφάλιση επιχειρηματικής ευθύνης θα βοηθήσει στην προστασία του οργανισμού σας σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο.

Θα θελήσετε πρώτα να προσδιορίσετε πόση κάλυψη θα χρειαστείτε προτού ξεκινήσετε να αναζητάτε μια προσφορά ασφάλισης επιχειρηματικής ευθύνης. Ο τύπος της επιχείρησης που διευθύνετε θα επηρεάσει το ύψος της κάλυψης και τον αντιληπτό κίνδυνο με τον οποίο συνδέεται. Ένας εργολάβος κτιρίων θα απαιτήσει προφανώς περισσότερη κάλυψη από έναν γραφίστα. Κάντε λίγη έρευνα στον κλάδο εάν δεν το έχετε κάνει ήδη πριν επενδύσετε σε κάποια συγκεκριμένη πολιτική. Ορισμένοι εργολάβοι ενδέχεται επίσης να σας προσθέσουν στη γενική πολιτική ευθύνης τους, ανάλογα με τον τομέα εργασίας σας. Θα μπορούσατε να είστε ένα επιπλέον όνομα για να ασφαλιστείτε κατά τη διάρκεια ενός έργου.

Ασφάλιστρα και εκπτώσεις στην προσφορά ασφάλισης αστικής ευθύνης της επιχείρησής σας

Όπως κάθε τύπος ασφάλισης, υπάρχουν ασφάλιστρα και εκπτώσεις. Γενικά, όσο υψηλότερη είναι η έκπτωση που συμφωνείτε να πληρώσετε, τόσο χαμηλότερα είναι τα ασφάλιστρα και αντίστροφα. Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που επηρεάζουν τον τύπο της προσφοράς ασφάλισης επιχειρηματικής ευθύνης που λαμβάνετε, όπως η φυσική τοποθεσία της επιχείρησής σας, ο τύπος κτιρίου, οι ζώνες πλημμύρας, οι τοπικές υπηρεσίες πυροπροστασίας κ.λπ..

Όταν αρχίσετε να λαμβάνετε προσφορές, αφιερώστε χρόνο για να διαβάσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις πολύ προσεκτικάΑφιερώστε λίγα λεπτά για να ερευνήσετε τους εμπλεκόμενους ασφαλιστές για να δείτε εάν έχουν υψηλή βαθμολογία και εάν έχουν εμπειρία σε συναλλαγές με επιχειρήσεις στον κλάδο στον οποίο συμμετέχετε.

Είναι πολύ εύκολο να βρείτε μια προσφορά ασφάλισης επιχειρηματικής ευθύνης στο διαδίκτυο – αλλά χρειάζεστε να αφιερώσετε λίγα λεπτά για να βεβαιωθείτε ότι είναι η σωστή επιλογή για εσάς. Η Hiscox Business Insurance είναι σίγουρα ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε. Λάβετε μια προσφορά στο διαδίκτυο ή καλέστε στο 1-866-283-7545 για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την επιλογή σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.