Οδηγός κόστους ασφάλισης μικρών επιχειρήσεων

Οδηγός κόστους ασφάλισης μικρών επιχειρήσεων: Τι πρέπει να γνωρίζετε για την ασφαλιστική κάλυψη και τα ασφάλιστρα

Μία από τις μεγαλύτερες ανησυχίες που έχουν πολλές μικρές επιχειρήσεις είναι το κόστος ασφάλισης. Είναι κάτι που το χρειάζεστε απολύτως, αλλά πόσα από αυτό μπορείτε πραγματικά να αντέξετε οικονομικά; Όπως συμβαίνει με κάθε είδος ασφάλισης, υπάρχει ένας αριθμός παραγόντων που επηρεάζουν την αξιολόγηση του κόστους ασφάλισης μικρών επιχειρήσεων. Περίπου οι μισές μικρές επιχειρήσεις στις ΗΠΑ πληρώνουν περίπου $400 – $600 ετησίως για γενική ασφάλιση αστικής ευθύνης. Ωστόσο, θα μπορούσατε να καταλήξετε να πληρώνετε λιγότερα ή περισσότερα το χρόνο, ανάλογα με τον αριθμό των εργαζομένων και τον τύπο του κλάδου στον οποίο ασχολείστε.

Οι βιομηχανίες υψηλού κινδύνου, όπως οι κατασκευές, θα κολλήσουν με υψηλότερα ασφάλιστρα, ενώ χαμηλού κινδύνου οι βιομηχανίες λαμβάνουν χαμηλότερους συντελεστές. Υπάρχουν συνήθως τρόποι εξοικονόμησης – ειδικά αν επιλέξετε έναν καλό εμπορικό πάροχο ασφάλισης. Απλώς χρησιμοποιήστε εργαλεία αναζήτησης στο διαδίκτυο για να λάβετε προσφορές. Επίσης, εταιρείες με φυσικό κατάστημα ή εγκαταστάσεις ανοιχτές στο κοινό διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο από τους επαγγελματίες που εργάζονται από ένα γραφείο στο σπίτι.

Οι επιχειρήσεις με φυσικές τοποθεσίες ανοιχτές στο κοινό συνήθως πρέπει να πληρώσουν περισσότερα χρήματα για ασφάλιση μόνο σε περίπτωση που κάποιος τραυματιστεί ποτέ στο ακίνητο. Υπάρχουν επίσης πράγματα όπως η κλοπή, η πτώση αντικειμένων, ο βανδαλισμός, η πυρκαγιά και οι καιρικές βλάβες που πρέπει να ανησυχείτε.

Τι περιλαμβάνει το κόστος ασφάλισης μικρών επιχειρήσεων;

Ακόμα κι αν λειτουργείτε από το σπίτι, αυτό δεν σημαίνει ότι είστε εντελώς άτρωτοι σε μηνύσεις. Υπάρχει πάντα η πιθανότητα να κατηγορηθείτε για πράγματα όπως λογοκλοπή, παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, συκοφαντία και ούτω καθεξής. Εάν έχετε οποιοδήποτε όχημα που χρησιμοποιείται για επαγγελματικούς λόγους, ακόμα κι αν είναι δικό σας, θα χρειαστείτε ασφάλεια και για αυτό.

Έχετε υπαλλήλους που στέλνετε για να εκτελέσουν θελήματα; Τι γίνεται αν τραυματιστούν στη δουλειά; Ή να προκαλέσει κατά λάθος ζημιά στον εξοπλισμό ενός πελάτη; Λάβετε υπόψη όλους αυτούς τους παράγοντες κατά την αξιολόγηση του κόστους ασφάλισης μικρών επιχειρήσεων.

Ορισμένες ασφαλιστικές εταιρείες για επιχειρήσεις και επαγγελματίες απλοποιούν τα πράγματα προσφέροντας προσαρμοσμένα ασφαλιστικά προγράμματα για κάθε κλάδο. Μπορείτε να επιλέξετε μια πολιτική που είναι ήδη προσαρμοσμένη για μια μικρή επιχείρηση στον κλάδο σας, με το ακριβές είδος κάλυψης που χρειάζεστε.

Υπάρχουν προληπτικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να μειώσετε το κόστος της ασφάλισης μικρών επιχειρήσεων:

    • Επενδύστε σε προϊόντα ασφάλειας.
    • Αναπτύξτε ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης για την ασφάλεια των εργαζομένων
    • Συντάξτε μια λίστα κανόνων για ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και βεβαιωθείτε ότι οι υπάλληλοί σας κατανοούν τους κανόνες.
    • Μειώστε τους πιθανούς κινδύνους για την ιδιοκτησία
    • Δημιουργήστε μια λίστα ελέγχου για διαδικασίες που σχετίζονται με τον κλάδο και την εταιρεία σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.