Οδηγός Εμπορικής Ασφάλισης

Οδηγός Εμπορικής Ασφάλισης: Πώς να επιλέξετε το Ιδανικό Ασφαλιστήριο και Πάροχο

Είστε κάποιου είδους ιδιοκτήτης επιχείρησης; Ακόμα κι αν η επιχείρησή σας είναι πραγματικά, πολύ μικρή, θα χρειαστείτε κάποιου είδους εμπορικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Κυριολεκτικά οτιδήποτε μπορεί να πάει στραβά, ακόμα κι αν διεξάγετε το μεγαλύτερο μέρος της επιχείρησής σας σε εσωτερικούς χώρους. Είναι σημαντικό να εξετάσετε το ιδανικό ποσό και τους τύπους κάλυψης για τον κλάδο σας στην πολιτεία σας. Κάθε τύπος βιομηχανίας έχει τους δικούς του συγκεκριμένους κινδύνους.

Για παράδειγμα, ένα γραφείο στο σπίτι που δεν κάνει παραδόσεις πιθανώς να μην απαιτεί εμπορική ασφάλεια αυτοκινήτου. Ένας κατασκευαστικός τύπος επιχείρησης θα χρειαστεί πιθανώς να προστατεύει τους υπαλλήλους του από σωματικούς τραυματισμούς, αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχεί για πράγματα όπως η παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων.

Οι περισσότερες εταιρείες συνήθως χρειάζονται γενικά ασφάλιση αστικής ευθύνης, η οποία θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε από μηνύσεις σε περίπτωση που κάποιος τραυματιστεί στην περιουσία της επιχείρησής σας ή καταστραφεί κάτι όταν εσείς ή ένας από τους υπαλλήλους σας εκτελείτε μια υπηρεσία για κάποιον. Η ασφάλιση αποζημίωσης εργαζομένων είναι επίσης κάτι που θα θελήσετε να λάβετε υπόψη, καθώς είναι οι εργαζόμενοι ενώ βρίσκονται στη δουλειά. Ωστόσο, εσείς οι ίδιοι, ως ιδιοκτήτης, δεν θα καλύπτεστε από αυτού του είδους την πολιτική.

Δεδομένου ότι υπάρχουν τόσες πολλές εταιρείες που προσφέρουν συμφωνίες για εμπορικά ασφαλιστήρια συμβόλαια, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με την επιλογή σας. Βεβαιωθείτε ότι η εταιρεία που εξετάζετε προσφέρει το συγκεκριμένο επίπεδο κάλυψης που πρέπει να έχει ο τύπος της επιχείρησής σας. Επίσης, εάν έχετε οικονομικούς δανειστές, ελέγξτε και δείτε εάν απαιτούν συγκεκριμένο είδος ή επίπεδο ασφαλιστικής κάλυψης για την εταιρεία σας. Εάν υπάρχουν υφιστάμενοι ή δυνητικοί πελάτες που έχουν απαιτήσεις ασφαλιστικής κάλυψης, ποιο ασφαλιστήριο συμβόλαιο πρέπει να επιλέξετε που θα ικανοποιεί αυτές τις απαιτήσεις για τους συγκεκριμένους πελάτες;

Είδη και καλύψεις Εμπορικής Ασφάλισης

Όπως κάθε άλλο είδος ασφάλισης, δεν υπάρχει «ένα μέγεθος για όλους» με την εμπορική ασφάλιση. Οι καλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες είναι αυτές που προσφέρουν εξατομικευμένη κάλυψη για κάθε κλάδο και μέγεθος επιχείρησης. Εάν, για παράδειγμα, διαχειρίζεστε μια επιχείρηση It/tech, θα πρέπει να έχετε την επιλογή να αγοράσετε κάλυψη πνευματικών δικαιωμάτων λογισμικού.

Μερικά άλλα πράγματα που πρέπει να αναζητήσετε περιλαμβάνουν:

  • Εξυπηρέτηση πελατών
  • Ευέλικτες επιλογές πληρωμής
  • εγγύηση επιστροφής χρημάτων μετά από ένα αξιοπρεπές χρονικό διάστημα
  • Μια εύκολη διαδικασία υποβολής αξίωσης
  • Πολλές θετικές κριτικές
  • Μια εταιρεία που είναι οικονομικά σταθερή

Μια εταιρεία που πληροί όλα τα από αυτές είναι η Hiscox Insurance Company. Προχωρήστε και ρίξτε μια ματιά σε όλες τις προσαρμοσμένες εμπορικών ασφαλιστηρίων συμβολαίων τους . Λάβετε δωρεάν προσφορά και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 14 ημερών. Είναι επίσης ένας πολύ σταθερός οικονομικά οργανισμός.

Leave a Reply

Your email address will not be published.