Εννέα εκπτώσεις που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρήματα στην ασφάλιση αυτοκινήτου

Εννέα εκπτώσεις που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρήματα στην ασφάλιση αυτοκινήτου

Όσον αφορά την εξοικονόμηση χρημάτων για τα μηνιαία έξοδά σας, η ασφάλιση αυτοκινήτου δεν είναι κάτι που θέλετε να φύγετε χωρίς. Όχι μόνο είναι παράνομο να χειρίζεστε ένα όχημα χωρίς ελάχιστη κάλυψη, αλλά το να έχετε μια καλή πολιτική προστατεύει επίσης εσάς, τους αγαπημένους σας και την επένδυση του οχήματός σας. Ευτυχώς, η απόκτηση ενός κορυφαίου συμβολαίου δεν σημαίνει ότι πρέπει να πληρώσετε μια ακριβή τιμή. Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα στην ασφάλιση του αυτοκινήτου σας και ένας από τους κύριους τρόπους είναι να λαμβάνετε εκπτώσεις. Ακολουθούν εννέα εκπτώσεις για τις οποίες μπορεί να δικαιούστε, οι οποίες θα μπορούσαν να σας εξοικονομήσουν ένα πακέτο στη μηνιαία πληρωμή σας.

Εκπτώσεις πληρωμών

Πρέπει να πληρώσετε τα ασφάλιστρα του αυτοκινήτου σας ανεξάρτητα από το τι, οπότε γιατί να μην τα πληρώσετε με τέτοιο τρόπο ώστε να εξοικονομήσετε λίγα χρήματα στη διαδικασία; Εάν μπορείτε να το ανταλλάξετε, η πληρωμή των ασφαλίστρων για ένα ολόκληρο έτος ή μισό χρόνο εκ των προτέρων μπορεί να σας επιτρέψει να δικαιούστε έκπτωση. Δεν είναι επιλογή; Μπορείτε ακόμα να λάβετε έκπτωση σε πολλές πολιτικές απλώς εγγραφείτε για να εκτελούνται αυτόματα οι πληρωμές σας από τον λογαριασμό σας. Σε πολλές περιπτώσεις, μπορείτε επίσης να λάβετε μείωση τιμής με την εγγραφή σας για χρέωση χωρίς χαρτί, επιτρέποντάς σας να εξοικονομήσετε χρήματα και να αποφορτίσετε το γραμματοκιβώτιό σας ταυτόχρονα.

Συμβόλαια

ομαδοποίησης Η κατοχή πολλαπλών συμβολαίων με τον ίδιο ασφαλιστή ή η ομαδοποίηση, συχνά επιτρέπει στον κάτοχο της ασφάλισης να λάβει έκπτωση. Η ύπαρξη πολλών οχημάτων που καλύπτονται από την ίδια εταιρεία είναι ένας άλλος τρόπος με τον οποίο οι πελάτες πληρούν τις προϋποθέσεις για μηνιαία εξοικονόμηση.

Αμυντική οδήγηση Παρακολουθώντας

ένα γρήγορο μάθημα αμυντικής οδήγησης, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα στο κόστος του συμβολαίου σας. Με πολλά μαθήματα που προσφέρονται στο διαδίκτυο, η ολοκλήρωση ενός μαθήματος είναι γρήγορη και εύκολη, και κάτι τέτοιο μπορεί να σας προσφέρει πολύτιμες γνώσεις για να προστατεύσετε τον εαυτό σας και τους άλλους στο δρόμο.

Ασφαλής οδηγός

Επιβραβευτείτε για το ότι είστε ασφαλής οδηγός και έχετε καθαρό ιστορικό οδήγησης, λαμβάνοντας έκπτωση. Πολλές εταιρείες προσφέρουν τέτοιου είδους αποταμιεύσεις, επομένως είναι σημαντικό να επικοινωνήσετε με τον πάροχο σας και να δείτε εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις.

Πράσινο Όχημα

Όχι μόνο αποκομίζετε εξοικονόμηση κόστους όταν αγοράζετε ένα όχημα με οικονομία καυσίμου, αλλά μπορείτε επίσης να μειώσετε και το κόστος του premium σας. Πολλές εταιρείες είναι έτοιμες να επιβραβεύσουν τους φιλικούς προς το περιβάλλον χειριστές οχημάτων βοηθώντας τους να εξοικονομήσουν τον μηνιαίο λογαριασμό τους.

Χαρακτηριστικά ασφαλείας Τα

οχήματα με ορισμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας συχνά πληρούν τις προϋποθέσεις για εκπτώσεις ασφάλισης. Ορισμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας που μπορεί να πληρούν τις προϋποθέσεις για εξοικονόμηση κόστους περιλαμβάνουν τα φώτα πορείας ημέρας, τους αερόσακους, τις μηχανοκίνητες ζώνες ασφαλείας και τα φρένα αντιμπλοκαρίσματος.

Πιστότητα

Μερικές φορές, για να αγοράσετε το καλύτερο συμβόλαιο, μπορείτε να έχετε την καλύτερη προσφορά, αλλά μπορεί επίσης να πληρώσει για να μείνετε στον ίδιο ασφαλιστή. Πολλές εταιρείες προσφέρουν εξοικονόμηση πολιτικής σε πιστούς πελάτες.

Καλός μαθητής

Δεν είναι μυστικό ότι τα ασφαλιστήρια συμβόλαια για νέους οδηγούς μπορεί να είναι πολύ ακριβά. Ωστόσο, ένας νεαρός οδηγός που είναι επίσης καλός μαθητής μπορεί να μειώσει μέρος αυτής της δαπάνης πληρώνοντας τις προϋποθέσεις για εξοικονόμηση κόστους μέσω της απόκτησης καλών βαθμών στο σχολείο. Ορισμένες εταιρείες προσφέρουν ακόμη και εκπτώσεις σε μαθητές που φοιτούν στο σχολείο μακριά από το σπίτι τους.

Στρατιωτικά και Επαγγελματικά

Μέλη του στρατού είναι επιλέξιμα για μείωση κόστους πριμοδότησης με πολλές εταιρείες. Ορισμένα άλλα επαγγέλματα μπορεί επίσης να είναι κατάλληλα για αποταμίευση, συμπεριλαμβανομένων των δασκάλων, των νοσοκόμων, των αστυνομικών και των πυροσβεστών, επομένως είναι σημαντικό να επικοινωνήσετε με τον πάροχο σας για να δείτε τι προσφέρουν.

Ενώ δεν μπορείτε να είστε χωρίς ασφάλεια αυτοκινήτου, μπορείτε να πάτε χωρίς να πληρώσετε το πλήρες τίμημα. Γνωρίζοντας ποιες εκπτώσεις είναι διαθέσιμες και επωφελούμενοι από αυτές που ισχύουν για εσάς, μπορείτε να μειώσετε το κόστος αυτής της μηνιαίας δαπάνης και να απολαύσετε λίγα επιπλέον μετρητά στην τράπεζα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.