Εμπορική ασφάλιση: Συμβουλές για την επιλογή της σωστής εταιρείας και ασφαλιστηρίου συμβολαίου

Εμπορική ασφάλιση: Συμβουλές για την επιλογή της σωστής

εταιρείας και ασφαλιστηρίου συμβολαίου

Η «εμπορική ασφάλιση» αναφέρεται ουσιαστικά σε ασφάλιση που προστατεύει τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες από οποιαδήποτε απρόβλεπτη περίσταση που θα μπορούσε να επηρεάσει οικονομικά την επιχείρηση/επαγγελματίες. Είναι πάντα καλή ιδέα να έχετε κάποιο είδος κάλυψης για την επιχείρησή σας, ακόμα κι αν εργάζεστε από το σπίτι. Συνιστάται τουλάχιστον μια γενική πολιτική ευθύνης, καθώς καλύπτει επιχειρήσεις για περιπτώσεις όπως τραυματισμός πελάτη στο ακίνητο, κάποιος που προσπαθεί να σας μηνύσει για ιατρικά έξοδα, εάν τα προϊόντα σας προκαλούν τραυματισμό, εάν παραβιάζουν πνευματικά δικαιώματα και ούτω καθεξής.

Η γενική ασφάλιση αστικής ευθύνης προσφέρεται από ορισμένους εργολάβους ως αυτόνομη κάλυψη μέσω ορισμένων ασφαλιστικών εταιρειών, αν και συχνά συνδυάζεται με ασφάλιση περιουσίας στα Συμβόλαια Ιδιοκτητών Επιχειρήσεων ή BOP.

Ακολουθούν μερικές συμβουλές για την επιλογή εμπορικής ασφάλισης:

  • Η καλύτερη ασφάλιση για την επιχείρησή σας δεν θα είναι η ίδια για κάθε επιχείρηση, επειδή κάθε εταιρεία είναι μοναδική. Είναι καλύτερο να περάσετε από μια εταιρεία που προσφέρει προσαρμοσμένες λύσεις, ώστε να μην ανησυχείτε για την πληρωμή για κάλυψη που δεν χρειάζεστε καν.
  • Μάθετε για τους νόμους της περιοχής σας. Το πού βρίσκεται η επιχείρησή σας παίζει ρόλο στο πόσα χρήματα θα πρέπει να πληρώσετε. Οι κίνδυνοι είναι μεγαλύτεροι σε ορισμένους τομείς. Ποια είναι η ελάχιστη απαίτηση για εταιρείες στην πόλη και την πολιτεία σας; Πόσο μεγάλη είναι η εμπορική σας ιδιοκτησία;

Περισσότερες συμβουλές για την εύρεση καλής εμπορικής ασφάλισης

  • Ένα πράγμα που πρέπει να αναζητήσετε είναι μια εταιρεία που θα προσφέρει τρόπους μείωσης του κόστους της εμπορικής ασφάλισης για να διασφαλίσει ότι λαμβάνετε ανταγωνιστική τιμή. Ορισμένοι πάροχοι προσφέρουν στην πραγματικότητα εκπτώσεις για οικιακές επιχειρήσεις. Ενδέχεται επίσης να ανταμειφθείτε εάν χρησιμοποιείτε καλή διαχείριση κινδύνων, όπως να διατηρείτε την εμπορική ιδιοκτησία καθαρή και χωρίς κινδύνους.
  • Λάβετε υπόψη τους όρους «επώνυμοι κίνδυνοι» και «ανοιχτοί κίνδυνοι». Η κάλυψη ανοικτών κινδύνων αναφέρεται στην προστασία από σχεδόν κάθε πιθανή απώλεια, εκτός από ζημιές που εξαιρούνται ειδικά στο εμπορικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο.ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ συγκεκριμένα στο συμβόλαιο, όπως κλοπή, άνεμος, πυρκαγιά, βανδαλισμοί κ.λπ.

πουγνωρίζει τον κλάδο σας. Όσο πιο ενημερωμένοι είναι για τις συγκεκριμένες ανάγκες και απαιτήσεις σας, τόσο καλύτερα θα είναι σε θέση να σας βοηθήσουν να έχετε την καλύτερη δυνατή κάλυψη σε λογική τιμή. Επίσης, εξετάστε τη γεωγραφική αδειοδότηση και τις λειτουργίες ενός μεσίτη. Συμφωνούν με τις περιφέρειες ή τις πολιτείες στις οποίες δραστηριοποιείται η εταιρεία σας;

Leave a Reply

Your email address will not be published.