Γιατί Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης Προσωπικής Ομπρέλας;

Γιατί Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης Προσωπικής Ομπρέλας;

Εάν διαθέτετε ασφαλιστήριο συμβόλαιο ιδιοκτητών σπιτιού ή ενοικιαστών, θα περιλαμβάνεται ασφαλιστική κάλυψη προσωπικής ευθύνης. Μπορεί να σας προστατεύσει σε περίπτωση που ευθύνεστε για ατύχημα μέσα ή έξω από το σπίτι σας και είναι υπεύθυνο για τα ιατρικά έξοδα ενός τραυματία. Μπορεί επίσης να σας προστατεύσει από τα έξοδα που σχετίζονται με ζημιές για τις οποίες μπορεί να είστε υπόχρεοι μακριά από το σπίτι σας.

Τι μπορεί να φταίει σε αυτό;

Το πρόβλημα, βλέπετε, είναι ότι ένα τυπικό συμβόλαιο κατοικίας ή ενοικιαστών καλύπτει μόνο το κόστος μέχρι τα ασφαλιστικά όρια που συνοδεύει. Εάν είστε δεμένοι με έναν μεγαλύτερο λογαριασμό που υπερβαίνει αυτά τα όρια, δεν υπάρχει κανένας άλλος να σας καλύψει εκτός από… εσάς και το πορτοφόλι σας.

Οπότε το προφανές ερώτημα εμφανίζεται.

Χρειάζεται ή όχι να αγοράσω καλύτερη κάλυψη προσωπικής ευθύνης από αυτή που προβλέπεται στην τυπική ασφάλιση για ιδιοκτήτες και ενοικιαστές σπιτιού;

Για να αξιολογήσετε σωστά την κατάσταση, θα πρέπει να γνωρίζετε πώς λειτουργεί ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο αστικής ευθύνης προσωπικής ομπρέλας.

Η κάλυψη αστικής ευθύνης προσωπικής ομπρέλας μπορεί να σας προστατεύσει από τα έξοδα για τα οποία ενδέχεται να είστε υποχρεωμένοι να πληρώσετε – γιατρούς, νοσοκομειακά και άλλα ιατρικά έξοδα πέρα ​​από τα τυπικά όρια ασφάλισης – σε σχέση με ατύχημα ή συμβάν στην ιδιοκτησία σας που είχε ως αποτέλεσμα τραυματισμό άλλου ατόμου. Μπορεί επίσης να πληρώσει για έξοδα που υπερβαίνουν τα τυπικά όρια ασφαλιστηρίου συμβολαίου σε σχέση με υλικές ζημιές. Επιπλέον, μπορεί να βοηθήσει στην πληρωμή των ασφαλιστικών απαιτήσεων που ενδέχεται να μην καλύπτονται διαφορετικά.

Τα ακόλουθα είναι σχετικά σενάρια αξιώσεων προς μελέτη:

  1. Ένας ιδιοκτήτης σπιτιού είχε έναν επισκέπτη στο σπίτι του. Ο επισκέπτης γλίστρησε και έπεσε στο δρόμο και τραυματίστηκε σοβαρά. Αν και ήταν υπεύθυνος για ιατρικά έξοδα, η πολιτική ευθύνης προσωπικής ομπρέλας των ιδιοκτητών σπιτιού πήρε την καρτέλα των 150.000 $.
  2. Ένας ασφαλισμένος έβγαζε βόλτα τον σκύλο του όταν τους πλησίασε ένας νεαρός. Ο σκύλος τράβηξε μπροστά και δάγκωσε το αυτί του παλικαριού. Η κάλυψη ξεκίνησε και πλήρωσε τον ιατρικό λογαριασμό των 60.000 δολαρίων.
  3. Ένας ασφαλισμένος διοργάνωσε γιορτή αποφοίτησης. Ένας από τους καλεσμένους έφυγε αφού ήπιε μερικά ποτήρια αλκοόλ. Η ελαττωματική οδήγησή του τον έκανε να οδηγεί ακανόνιστα και τελικά έπεσε στην αντίθετη κυκλοφορία, με αποτέλεσμα το θάνατο. Η οικογένεια του θύματος μήνυσε τον οικοδεσπότη του πάρτι για 1.000.000 δολάρια.
  4. Με την πρόθεση να μετακομίσει σε ένα σπίτι που είχε νοικιάσει, ένας ιδιοκτήτης έστειλε ειδοποίηση 60 ημερών στους ενοικιαστές του. Επειδή αγνόησε έναν προβλεπόμενο νόμο ότι υπό τις περιστάσεις, πρέπει να μετακομίσει στην εκκενωμένη ιδιοκτησία εντός 90 ημερών από την ειδοποίηση, ο ιδιοκτήτης μηνύθηκε για 20.000 $ για παράνομη έξωση από τους πρώην ενοικιαστές του.
  5. Χύθηκε, έριχνε και χύθηκε μέχρι να φράξει ο σωλήνας αποχέτευσης ενός ιδιοκτήτη συγκυριαρχίας. Δυστυχώς, το νερό συσσωρεύτηκε και υπερχείλισε, με αποτέλεσμα να προκληθεί ζημιά στο διαμέρισμα κάτω και ευθύνη για τον πρώτο ιδιοκτήτη του διαμερίσματος. Οι ζημιές αξίας 120.000 δολαρίων καλύφθηκαν από προσωπική ασφάλιση ομπρέλας.

Η PRIME Insurance είναι μια οικογενειακή ανεξάρτητη εταιρεία 3 γενεών. Διοριστήκαμε με υπερηφάνεια να συνεργαζόμαστε απευθείας με περισσότερες από 40 από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου – ACE, AmTrust, ASI, ASSURANT, CHUBB, CNA, Employers, FOREMOST, Liberty Mutual, MetLife,

Leave a Reply

Your email address will not be published.