Γενική Ασφάλιση Ευθύνης για Μικρές Επιχειρήσεις Επισκόπηση:

Ένας γρήγορος οδηγός για αρχάριους για τις πολιτικές

Κάθε επιχείρηση έχει τις δικές της ανάγκες, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε να βεβαιωθείτε ότι καλύπτεστε από κάποια ασφάλιση, ανεξάρτητα από το πόσο μικρή είναι η εταιρεία σας. Εν ολίγοις, η γενική ασφάλιση αστικής ευθύνης για μικρές επιχειρήσεις τείνει να καλύπτει πράγματα όπως η προσωπική ευθύνη για τα μέλη και οι συνέπειες που σχετίζονται με αξιώσεις τρίτων για υλικές ζημιές/τραυματισμούς. Μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον στοιχεία ιατρικού τραυματισμού για τον εαυτό σας και ζημιές για τη δική σας περιουσία.

Όταν εξετάζετε τις πολιτικές CGL, θα δείτε όρους όπως “Γενικό όριο συγκεντρωτικών στοιχείων”. Αυτό αναφέρεται στη διαφήμιση ή σε προσωπικό τραυματισμό, ιατρικές πληρωμές ή/και ζημιές από πυρκαγιά. Η “Κάλυψη λειτουργιών” αναφέρεται στη βασική κάλυψη που παρέχεται για υλικές ζημιές και σωματικές βλάβες που οφείλονται σε αμέλεια σας ή υπαλλήλου.

Μπορεί επίσης να δείτε το “Όριο προϊόντων και ολοκληρωμένων λειτουργιών” ανάλογα με τη γραμμή εργασίας σας. Αυτή η κάλυψη περιλαμβάνει προστασία για όσους κατασκευάζουν ή πωλούν ένα συγκεκριμένο προϊόν ή είναι εργολάβοι που παρέχουν υπηρεσίες. Εάν προκύψει ζημιά και το προϊόν ή η υπηρεσία σας από αμέλεια μπορεί να ευθύνεται, προφανώς θα αντιμετωπίσετε αγωγή. Αυτός είναι ένας τύπος χωριστού συγκεντρωτικού ορίου και οι αξιώσεις της φύσης του δεν θα μειώσουν το Γενικό Συνολικό Όριο, αν και θα εξακολουθεί να υπόκειται σε όρια όπως “Όριο ανά εμφάνιση” για κάθε αξίωση.

Γενική Ασφάλιση Ευθύνης για Όρια και Απαιτήσεις Μικρών Επιχειρήσεων

Το “Όριο Ανά Εμφάνιση” αναφέρεται στο μέγιστο ποσό που θα πληρώσει το ασφαλιστήριο για μια μεμονωμένη αξίωση που προκύπτει από τον Προσωπικό ή Διαφημιστικό Τραυματισμό / Λειτουργίες / Προϊόντα και Ολοκληρωμένες Λειτουργίες σας. Κάθε μία από αυτές τις αξιώσεις ΘΑ μειώσει το χωριστό συγκεντρωτικό όριο.

Μερικοί άλλοι όροι που θα βρείτε περιλαμβάνουν Προσωπικό και Διαφημιστικό Τραυματισμό, Ζημιά από πυρκαγιά, Ιατρικές πληρωμές, Σωματικός τραυματισμός και Ζημιά σε ιδιοκτησία τρίτου μέρους, που είναι όλα αυτονόητα.

Ο κλάδος σας θα παίξει επίσης ρόλο στον ακριβή τύπο κάλυψης που χρειάζεστε. Κατά την αναζήτηση για γενική ασφάλιση αστικής ευθύνης για μικρές επιχειρήσεις, δείτε εάν υπάρχει κάποια εξατομικευμένη ασφάλιση διαθέσιμη. Επιλέξτε μια εταιρεία που ειδικεύεται σε επιχειρήσεις όπως η δική σας και έχει κάλυψη προσαρμοσμένη στους κινδύνους που επικρατούν στον συγκεκριμένο τομέα σας. Λάβετε υπόψη τους κινδύνους που πιθανότατα θα αντιμετωπίζετε και οι οποίοι ενδέχεται να μην καλύπτονται από μια πολιτική GCL ή Business Owner’s Policy (BOP) και συμπεριλάβετε αυτούς τους κινδύνους στην κάλυψή σας.

Ένα άλλο πολύ σημαντικό πράγμα που πρέπει να αναζητήσετε είναι η ανταπόκριση των αξιώσεων. Λάβετε ασφάλιση γενικής ευθύνης για μικρές επιχειρήσεις μόνο από μια εταιρεία που έχει πολλές θετικές κριτικές – ειδικά όσον αφορά τον χρόνο απόκρισης των αξιώσεων. Οι αξιώσεις πρέπει να διεκπεραιώνονται εύκολα και γρήγορα. Ένας πάροχος συγκεκριμένα για να ξεκινήσετε είναι η Hiscox Business Insurance. Οι τιμές είναι ναύλοι, η διαδικασία αξιώσεων είναι γρήγορη και η Hiscox προσφέρει δωρεάν, στιγμιαίες προσφορές στον ιστότοπό της

Leave a Reply

Your email address will not be published.