Γενική ασφάλιση ευθύνης για εργολάβους Πληροφορίες

Γενική ασφάλιση ευθύνης για εργολάβους Πληροφορίες:

Πώς μπορείτε να επιλέξετε έναν καλό πάροχο;

Εάν είστε ανεξάρτητος ανάδοχος, μπορεί να μην πιστεύετε ότι χρειάζεστε κάποιο είδος ασφάλισης αστικής ευθύνης. Ωστόσο, όπως κάθε ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης, είναι καλή ιδέα να έχετε τουλάχιστον βασική ασφάλιση. Πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που θα προσπαθούν να μηνύσουν οποιονδήποτε και όλους για οποιονδήποτε λόγο. Ανεξάρτητα από το ποιος είναι ο τομέας της δουλειάς σας, ποτέ δεν ξέρεις αν μπορεί να θεωρηθείς υπεύθυνος για κάτι με κάποιο τρόπο. Μην αναλαμβάνετε κανένα ρίσκο – επενδύστε σε γενικές ασφάλειες αστικής ευθύνης για εργολάβους.

Ακόμα κι αν η δουλειά σας περιλαμβάνει κατά κύριο λόγο να κάθεστε μπροστά σε έναν υπολογιστή όλη την ημέρα, δεν προστατεύεστε πλήρως από πιθανές αγωγές κάποιου είδους. Οι ανεξάρτητοι εργολάβοι έχουν σχεδόν τις ίδιες νομικές υποχρεώσεις και εκθέσεις ευθυνών με τις μεγάλες εταιρείες και εταιρείες. Ανάλογα με τον κλάδο σας, μπορεί να θεωρηθείτε υπεύθυνοι για οτιδήποτε, από σωματικούς τραυματισμούς μέχρι διαφημιστική συκοφαντία ή παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων.

Υπάρχουν ορισμένοι κλάδοι στους οποίους η γενική ασφάλιση αστικής ευθύνης απαιτείται από το νόμο για ανεξάρτητους εργολάβους. Τι θα συμβεί αν η επιχείρησή σας αρχίσει να αναπτύσσεται και πρέπει να αρχίσετε να προσλαμβάνετε υπαλλήλους ή να αναθέτετε εργασίες σε άλλους μόνοι σας; Θα χρειαστείτε προστασία και για αυτούς.

Τι να αναζητήσετε σε μια ασφάλιση γενικής ευθύνης για εργολάβους

Δεν θέλετε να αγοράσετε γενική ασφάλιση αστικής ευθύνης για εργολάβους από καμία εταιρεία. Ακολουθούν μερικά πράγματα που πρέπει να αναζητήσετε σε έναν πάροχο ασφάλισης επιχειρήσεων:

    • Οι απλές μηνιαίες πληρωμές είναι πάντα καλές – ειδικά εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τις ταμειακές ροές. Επιλέξτε έναν πάροχο που έχει ευέλικτα σχέδια πληρωμών για να διατηρεί τα πράγματα όσο πιο ομαλά και απλά γίνεται.
    • Βεβαιωθείτε ότι η κάλυψη περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα: σωματική βλάβη, συκοφαντία / συκοφαντία / δυσφήμιση και υλικές ζημιές. Το ιδανικό γενικό πρόγραμμα ασφάλισης αστικής ευθύνης θα πρέπει να περιλαμβάνει αυτά τουλάχιστον.
    • Η παγκόσμια κάλυψη είναι σημαντική, καθώς πολλοί εργολάβοι συνεργάζονται με εταιρείες σε άλλες χώρες. Θα πρέπει να προστατεύεστε για την εργασία σας οπουδήποτε στον κόσμο, αν και η καλυπτόμενη αξίωσή σας πρέπει να υποβληθεί στις ΗΠΑ ή σε επικράτεια των ΗΠΑ.
    • Εάν έχετε μια επιχείρηση με έδρα το σπίτι, θα πρέπει να μπορείτε να αποκτήσετε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο προσαρμοσμένο στις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Κάποιες εταιρείες προσφέρουν ακριβώς αυτό. Η ασφάλιση σφαλμάτων και παραλείψεων είναι κάτι που πρέπει να λάβετε υπόψη, καθώς και η παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων λογισμικού. Διαβάστε προσεκτικά τα ασφαλιστήρια συμβόλαια για το σπίτι για να μάθετε τι καλύπτεται. Υπάρχουν κίνδυνοι που μπορεί να μην γνωρίζετε καν.
    • Ο χρόνος που μια ασφαλιστική εταιρεία έχει δραστηριοποιηθεί είναι εξαιρετικά σημαντικός παράγοντας. Αν υπάρχει εδώ και πολύ καιρό -ακόμη και δεκαετίες- τότε είναι σημάδι ότι η εταιρεία κάνει κάτι σωστά.

Leave a Reply

Your email address will not be published.