Ασφαλιστική Κάλυψη Αυγοπαραγωγού/Πτηνοτρόφου

Ασφαλιστική Κάλυψη Αυγοπαραγωγού/Πτηνοτρόφου

 Όπως κάθε ιδιοκτήτης επιχείρησης, ένας ιδιοκτήτης πτηνοτροφικής μονάδας αντιμετωπίζει έκθεση σε πολλούς κινδύνους εμπορικής ευθύνης. Οι καταιγίδες, οι πλημμύρες, οι πυρκαγιές, οι ζημιές από έντομα και τρωκτικά και ο εξοπλισμός είναι ίσως πιο αληθινοί για αυτόν τον κλάδο από άλλους.

Ωστόσο, η πραγματική απειλή που τίθεται σε αυτόν τον τύπο αγρότη σχετίζεται με τα επίφοβα βακτήρια της σαλμονέλας. Η μόλυνση από σαλμονέλα μπορεί να οδηγήσει σε τροφική δηλητηρίαση. Στην περίπτωση του πτηνοτρόφου, τα αυγά μπορεί να μολυνθούν και εάν καταναλωθούν από το κοινό να προκαλέσουν απειλή για την υγεία.

Τελευταία, υπήρξε ένας φόβος για τη σαλμονέλα σχετικά με τα αυγά που πωλούνται σε διάφορες πολιτείες των ΗΠΑ. Λόγω αυτού, οι παραγωγοί αυγών έχουν ανακαλέσει περισσότερα από διακόσια εκατομμύρια αυγά!

Οι καταναλωτές έχουν πει να μην τρώνε ή να μαγειρεύουν τα αυγά. Αντίθετα, έχουν λάβει οδηγίες να επιστρέψουν τα αυγά στα καταστήματα λιανικής όπου τα αγόρασαν και να λάβουν επιστροφή χρημάτων.

Μια γρήγορη περίληψη για τη σαλμονέλα

  • Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο κάτοικοι των ΗΠΑ μολύνονται από σαλμονέλα σε ετήσια βάση. Αυτό ώθησε τα νοσοκομεία να δέχονται είκοσι τρεις χιλιάδες ασθενείς και είναι η αιτία για τετρακόσιους πενήντα σχετικούς θανάτους.
  • Τα παιδιά κάτω των δώδεκα ετών είναι πιο επιρρεπή σε τροφική δηλητηρίαση από σαλμονέλα, αλλά η μόλυνση είναι πιο επικίνδυνη για τα μωρά, τους ηλικιωμένους και όσους υποφέρουν από εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα.
  • Οι περισσότερες κρίσεις σαλμονέλας θεραπεύονται μέσα σε 4 έως 7 ημέρες με ανάπαυση στο κρεβάτι και πόσιμο νερό και χυμό. Ορισμένες περιπτώσεις, ωστόσο, επιλύονται μόνο με τη χρήση αντιβιοτικών.

Ασφάλιση φάρμας

κοτόπουλου, γαλοπούλας και αυγών Εάν ένα ξέσπασμα σαλμονέλας χτυπήσει το αγρόκτημα κοτόπουλου, γαλοπούλας και αυγών, θα υπάρξει σημαντική απώλεια εισοδήματος για τον ιδιοκτήτη. Επιπλέον, οι αγωγές αναμένεται να βγουν στην επιφάνεια. Όλα αυτά δείχνουν τη σημασία της ύπαρξης επαρκούς σχετικής εμπορικής ασφαλιστικής κάλυψης.

Η Associated Farm Insurance προστατεύει τα πουλερικά που εκτρέφονται στην ιδιοκτησία και στα εργοστάσια ζωοτροφών. Επιπλέον, προστατεύει τους οικονομικούς υποστηρικτές μεγάλων κοπαδιών κοτόπουλων και χήνων που εκτρέφονται για να γίνουν κοτόπουλα κρεατοπαραγωγής, κτηνοτρόφοι ή εκείνων που καλλιεργούνται για την παραγωγή αυγών.

Η κάλυψη συνήθως προετοιμάζεται σε ένα έντυπο «παντός κινδύνου» που είναι αποκλειστικά γραμμένο για τον εκτροφέα πουλερικών. Αυτό το είδος ασφάλισης καλύπτει τη θνησιμότητα των πουλερικών λόγω κλιματικών ή υγρών συνθηκών κ.λπ. Αυτό μπορεί να καλύψει τις κλιματικές συνθήκες στο αγρόκτημα ή ακόμα και όταν τα πουλερικά μετακινούνται από το ένα μέρος στο άλλο σε ένα όχημα.

Άλλοι κίνδυνοι για το πτηνοτροφείο μπορεί να περιλαμβάνουν:

  • Εσφαλμένο χειρισμό χημικών
  • Διαρροή από δεξαμενές αποθήκευσης ή λίμνες στην ιδιοκτησία
  • Δύσκολες συνθήκες πουλερικών

Μια επιλεγμένη ομάδα σχετικών προγραμμάτων ασφάλισης εκμεταλλεύσεων καλύπτει επίσης κινδύνους μόλυνσης.

Η PRIME Insurance είναι ένας κορυφαίος ανεξάρτητος ασφαλιστικός οργανισμός, που διακρίνεται για την εξαιρετική του υπηρεσία, καθώς έχει διοριστεί να συναλλάσσεται απευθείας με περισσότερες από 40 από τις προηγούμενες εταιρείες σε όλη τη χώρα και τον κόσμο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.