Ασφάλιση ιδιοκτητών επιχειρήσεων για το κατάστημα παιχνιδιών

Ασφάλιση ιδιοκτητών επιχειρήσεων για το κατάστημα παιχνιδιών

Δεν είναι μόνο κατά τη διάρκεια των διακοπών που τα καταστήματα παιχνιδιών αντιμετωπίζουν επιχειρηματικούς κινδύνους, αν και σίγουρα αυξάνονται κατά τη διάρκεια της πολυάσχολης περιόδου.

Όπως και άλλα καταστήματα λιανικής, τα καταστήματα παιχνιδιών μοιράζονται κοινούς κινδύνους, αλλά σίγουρα υπάρχουν πρόσθετα ανοίγματα λόγω της συγκεκριμένης βιομηχανίας.

Οι συνήθεις κίνδυνοι περιλαμβάνουν ζημιές που προκαλούνται από πυρκαγιά, καιρικές συνθήκες και εγκλήματα. Σε περίπτωση που απαιτείται επισκευή ή κατασκευή λόγω ζημιών που προκλήθηκαν στις εγκαταστάσεις, μια επιχείρηση μπορεί να διαπιστώσει ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει προς το παρόν. Αυτό, δυστυχώς, μεταφράζεται σε απώλεια εισοδήματος.

Όπως συμβαίνει με κάθε άλλη επιχείρηση, ένα κατάστημα παιχνιδιών μπορεί να μηνύσει για διάφορους λόγους, συμπεριλαμβανομένου του τραυματισμού που προκαλείται από γλίστρημα και πτώση επί τόπου. Λόγω της φύσης της γραμμής εργασίας και των εμπορευμάτων που πωλούνται, ένα κατάστημα παιχνιδιών μπορεί επίσης να γίνει το κύριο βάρος μιας αγωγής ευθύνης προϊόντος.

Ακολουθούν τρία σενάρια ασφαλιστικών απαιτήσεων που υπογραμμίζουν την ανάγκη για ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα ασφάλισης.

Κάλυψη ακινήτου

Ένας υπάλληλος έκανε ένα διάλειμμα στην αίθουσα αποθεμάτων. Το αναμμένο τσιγάρο του προκάλεσε φωτιά που επεκτάθηκε προκαλώντας δεκάδες χιλιάδες ζημιές στις εγκαταστάσεις και στα εμπορεύματα. Λόγω της έκτασης των ζημιών και του χρόνου που απαιτείται για την επισκευή, την ανακατασκευή και την ανανέωση, το κατάστημα παιχνιδιών αναγκάστηκε να κλείσει το κατάστημα για μερικές εβδομάδες, οδηγώντας σε σημαντική απώλεια εισοδήματος και επιπλέον έξοδα.

Κάλυψη γενικής ευθύνης

Η βροχή προκάλεσε ολισθηρότητα του χώρου στάθμευσης. Ένα παιδί έπεσε και γλίστρησε και έσπασε το χέρι του. Οι γονείς μήνυσαν το κατάστημα παιχνιδιών για δαπάνες γιατρών και νοσοκομείων.

Κάλυψη ανάκλησης προϊόντος

Ένα κορίτσι τραυματίστηκε ενώ χειριζόταν μια ελαττωματική κούκλα. Οι γονείς μήνυσαν τον κατασκευαστή των παιχνιδιών. Μήνυσαν επίσης το κατάστημα παιχνιδιών όπου αγοράστηκε η κούκλα, επικαλούμενοι αμέλεια σχετικά με την πώληση ενός υποβαθμισμένου αντικειμένου.

Πολιτική ιδιοκτητών επιχείρησης: Ασφάλιση

ιδιοκτήτη καταστήματος παιχνιδιών Το συμβόλαιο ιδιοκτητών επιχείρησης ενός καταστήματος παιχνιδιών μπορεί να αποτελείται από διαφορετικά τμήματα κάλυψης ανάλογα με το μεμονωμένο κατάστημα.

Οι ακόλουθες πολιτικές προστασίας μπορούν να ομαδοποιηθούν για ολοκληρωμένη σχετική εμπορική κάλυψη.

  • Κάλυψη Γενικής Ευθύνης
  • Κάλυψη Ακινήτων
  • Κάλυψη Διακοπής Επιχειρήσεων
  • Πρακτικές Απασχόλησης Κάλυψη Ευθύνης
  • Κάλυψη Εγκλήματος •

Προϊόντος

  • Κάλυψη Εμπορικού Αυτοκινήτου
  • Κάλυψη Αστικής Ευθύνης στον κυβερνοχώρο
  • Αποζημίωση εργαζομένων
  • Κάλυψη Βλάβης Εξοπλισμού

Φυσικά, η περίοδος των διακοπών έχει μεγαλύτερη έκθεση σε ζημιές. Ένα επαγγελματικό πρακτορείο θα μπορεί να προσφέρει προσωρινές επιλογές κάλυψης για να τις προσθέσει στα καθημερινά ασφαλιστικά προγράμματα. Η συναλλαγή με ένα αναγνωρισμένο ανεξάρτητο ασφαλιστικό γραφείο θα εξασφαλίσει ότι θα λάβετε τη χαμηλότερη ανταγωνιστική προσφορά που σχετίζεται με τις ανάγκες σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.