Ασφάλιση Εμπορικής Ευθύνης Επιχειρήσεων

Σύνοψη των Ασφαλίσεων Αστικής Ευθύνης Επιχειρήσεων

Δεν έχει σημασία σε τι είδους βιομηχανία εμπλέκεται μια επιχείρηση: υπάρχει πάντα η δυνατότητα να θεωρηθεί υπεύθυνη για κάποιο περιστατικό ή άλλο – ειδικά σε αυτήν την τρελή κοινωνία. Ποτέ δεν ξέρεις τι είδους αξίωση μπορεί να αντιμετωπίσει η εταιρεία σου, είτε οφείλεται σε υποτιθέμενη αμέλεια είτε σε αδικοπραγία. Ανάλογα με το πού ζείτε, πιθανότατα απαιτείται να έχετε τουλάχιστον βασική εμπορική ασφάλιση επιχειρηματικής ευθύνης.

Υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα Εμπορικής Γενικής Ευθύνης και πρέπει να μάθετε τη διαφορά μεταξύ των πολιτικών περιστατικών και των πολιτικών που προκύπτουν από αξιώσεις. Το πρώτο καλύπτει αξιώσεις εφόσον τα γεγονότα σχετικά με την αξίωση συνέβησαν κατά τη διάρκεια μιας συγκεκριμένης χρονικής περιόδου. Το τελευταίο παρέχει κάλυψη για μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ το συμβάν συνέβη πριν από την αγορά αυτής της κάλυψης.

Ορισμένες ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν επιχειρηματικές πολιτικές που καλύπτουν συγκεκριμένους τύπους υποχρεώσεων με βάση τον κλάδο. Εάν είστε σύμβουλος τεχνολογίας, για παράδειγμα, και δεν έχετε μεγάλη φυσική περιουσία, τότε θα θέλετε την ηλεκτρονική προστασία δεδομένων ως μέρος της πολιτικής σας. Για ορισμένους επαγγελματίες και επιχειρήσεις τεχνολογίας, τα ηλεκτρονικά δεδομένα είναι ακόμη πιο πολύτιμα από τις υποδομές ή τα έπιπλα γραφείου.

Υπάρχουν δωρεάν προσφορές και συμβουλές εκεί έξω για να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε την καλύτερη (και πιο προσιτή) εμπορική ασφάλιση επιχειρηματικής ευθύνης. Η προσφορά θα ποικίλλει ανάλογα με τον τύπο του κλάδου στον οποίο συμμετέχετε, το μέγεθος της επιχείρησης, την τοποθεσία, την κατάσταση, το ιστορικό προηγούμενων αξιώσεων και άλλους παράγοντες. Είναι σημαντικό να αφιερώσετε χρόνο για να αξιολογήσετε πλήρως την έκθεσή σας στον κίνδυνο και στη συνέχεια να αγοράσετε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο που θα σας προστατεύει καλύτερα, καθώς η κάλυψη μπορεί να περιοριστεί ως ένα συγκεκριμένο ποσό σε δολάρια για τη συγκεκριμένη περίοδο πολιτικής.

Εμπορική ασφάλιση επιχειρηματικής ευθύνης για επαγγελματίες πληροφορικής

Ακόμα κι αν είστε επαγγελματίας πληροφορικής και δεν χρησιμοποιείτε τον δικό σας εξοπλισμό, αλλά έχετε πρόσβαση στον εξοπλισμό των πελατών σας, ίσως θελήσετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο ασφάλισης αστικής ευθύνης για την προστασία σας σε περίπτωση που καταστρέψετε κατά λάθος το εξοπλισμό ή κατηγορηθείτε για τυχόν απώλειες σχετικά με τον εξοπλισμό.

Από την άλλη πλευρά, εάν είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης και έχετε ορισμένους υπαλλήλους, τα περισσότερα κράτη απαιτούν από εσάς να έχετε κάποιο είδος πολιτικής αποζημίωσης εργαζομένων. Ο ελάχιστος αριθμός εργαζομένων ποικίλλει ανά πολιτεία. Αυτός ο τύπος πολιτικής προστατεύει τους εργαζόμενους σε περίπτωση που αρρωστήσουν ή υποστούν τραυματισμό κατά τη διάρκεια της εργασίας τους. Συνήθως ΔΕΝ καλύπτει μη παραδοσιακούς υπαλλήλους όπως εθελοντές ή ασκούμενους.

Για όσους ασχολούνται με τις βιομηχανίες διαφήμισης / μάρκετινγκ / δημοσιογραφίας, υπάρχουν ανησυχίες για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, συκοφαντία, συκοφαντία κ.λπ. Ορισμένα ασφαλιστήρια συμβόλαια επιχειρήσεων καλύπτουν αυτό.

Για άλλη μια φορά, πρέπει να αναζητήσετε μια προσφορά που να καλύπτει τον τύπο κάλυψης που χρειάζεστε για τη συγκεκριμένη επιχείρηση και τον κλάδο σας. Το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσετε την αναζήτηση του κατάλληλου εμπορικής ασφάλισης επιχειρηματικής ευθύνης είναι η Hiscox. Εκτός από τα εξαιρετικά, προσαρμοσμένα συμβόλαια, η Hiscox Insurance προσφέρει τα εργαλεία και τις συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να πάρετε την απόφασή σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.