Ασφάλιση αστικής ευθύνης μικρών επιχειρήσεων

Σύνοψη των όσων καλύπτει αυτή η ασφάλιση

Κάτι απροσδόκητο μπορεί πάντα να συμβεί με οποιονδήποτε τύπο επιχείρησης, επομένως είναι σημαντικό να έχετε οικονομική προστασία. Μην νομίζετε ότι μόνο και μόνο επειδή έχετε μια μικρή εταιρεία δεν χρειάζεστε ασφάλεια. Ανεξάρτητα από τον κλάδο στον οποίο ασχολείστε, η ασφάλιση αστικής ευθύνης μικρών επιχειρήσεων είναι απαραίτητη. Δεν είναι ασυνήθιστο για τις μικρές επιχειρήσεις να αντιμετωπίζουν κάποιου είδους αντιδικίες για κάποιο λόγο και το κόστος της έλλειψης ασφάλισης είναι συνήθως πολύ υψηλότερο από το κόστος αγοράς κάλυψης.

Μερικά από τα κοινά πράγματα που καλύπτονται από την ασφάλιση αστικής ευθύνης περιλαμβάνουν αγωγές, διακανονισμούς, έρευνες, επαγγελματική ευθύνη και ιατρικά έξοδα / αμοιβές δικηγόρου για οτιδήποτε θεωρείται νομικά υπεύθυνη η επιχείρησή σας. Μερικά πράγματα που ενδέχεται να μην προστατεύονται με τη γενική ευθύνη περιλαμβάνουν τραυματισμούς εργαζομένων, σκόπιμες ενέργειες και κάλυψη που σχετίζεται με αυτόματα.

Υπάρχουν επίσης πράγματα ειδικά για τον κλάδο για τα οποία η εταιρεία σας μπορεί να χρειάζεται κάλυψη. Για παράδειγμα, μπορεί να χρειαστείτε κάποιου είδους προστασία από αγωγές παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων εάν εμπλέκεστε σε μάρκετινγκ ή διαφήμιση. Εάν διευθύνετε μια επιχείρηση που απαιτεί από εσάς ή τους υπαλλήλους να οδηγείτε πολύ, τότε θα χρειαστείτε ασφάλιση επαγγελματικού αυτοκινήτου. Εάν έχετε υπαλλήλους, τότε ορισμένες πολιτείες απαιτούν ασφάλιση αναπηρίας ή κάποιο είδος ασφάλισης αποζημίωσης εργαζομένων.

Η ασφάλιση αστικής ευθύνης μικρών επιχειρήσεων και η προστασία των εργαζομένων που καλύπτει σωματικούς τραυματισμούς είναι ιδιαίτερα σημαντική εάν η εταιρεία σας εργάζεται όπου είναι πιο πιθανό να συμβούν ατυχήματα, όπως η κατασκευή, ο εξωραϊσμός ή οι κατασκευές.

Κόστος Ασφάλισης Ευθύνης Μικρών Επιχειρήσεων

Πραγματικά δεν χρειάζεται να κοστίσει πολλά χρήματα. Υπάρχουν εταιρείες και ασφαλιστικοί πράκτορες που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε προσιτή κάλυψη που είναι προσαρμοσμένη στον τύπο της επιχείρησης και στο μέγεθός σας. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να επιλέξετε έναν ασφαλιστή που έχει ένα σταθερό ιστορικό διακανονισμού αποζημιώσεων έγκαιρα και δίκαια. Η εταιρεία θα πρέπει επίσης να έχει ιστορικό υψηλής ικανοποίησης πελατών. Θα πρέπει πάντα να μπορείτε να λαμβάνετε υποστήριξη πελατών και ανταπόκριση όποτε τη χρειάζεστε – ειδικά όταν και εάν υποβάλετε αξίωση.

Εάν διαχειρίζεστε μια επιχείρηση υψηλού κινδύνου, είναι ιδανικό να αναζητήσετε ασφαλιστές που προσφέρουν ασφαλιστήρια συμβόλαια ομπρέλα ή επιπλέον ασφάλιση για να αυξήσετε τα όρια κάλυψής σας για να διασφαλίσετε ότι θα καλύπτεστε κάθε φορά που υπάρχει αξίωση εναντίον σας που υπερβαίνει το ποσό του γενικού συμβολαίου σας.

Αφού αγοράσετε ασφαλιστήρια συμβόλαια, να είστε πάντα ενήμεροι για την κάλυψή σας για να βεβαιωθείτε ότι είναι πάντα ενημερωμένη. Κρατήστε το είδος της ασφάλισης που έχετε υπόψη σας κάθε φορά που πρέπει να πάρετε μια σημαντική επιχειρηματική απόφαση.

Leave a Reply

Your email address will not be published.