Έχετε τη σωστή ασφάλιση αυτοκινήτου για τις ανάγκες σας;

Έχετε τη σωστή ασφάλιση αυτοκινήτου για τις ανάγκες σας;

Η ασφάλιση αυτοκινήτου μπορεί ενδεχομένως να είναι ενοχλητική εάν δεν προετοιμαστείτε έγκαιρα. Δεν χρειάζεται να είναι δύσκολο, όμως. κάντε κάποιες εργασίες για να ξέρετε αν λαμβάνετε αρκετή κάλυψη σε καλή τιμή. Οι συμβουλές σε αυτό το άρθρο θα σας δώσουν τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αγοράσετε τη σωστή πολιτική.

Μην επιλέξετε την πρώτη ασφαλιστική εταιρεία που θα συναντήσετε. Παρόλο που όλες οι ασφαλιστικές εταιρείες έχουν πρόσβαση στις ίδιες πληροφορίες στο ιστορικό οδήγησής σας, τις χρησιμοποιούν διαφορετικά για να αποφασίσουν τι θα χρεώσουν ως ασφάλιστρο. Με τις αγορές σας, μπορείτε πραγματικά να εξοικονομήσετε χρήματα.

Αποφύγετε τυχόν παραβιάσεις της άδειας οδήγησης. Οι κινητικές παραβάσεις και τα τροχαία ατυχήματα θα έχουν ως αποτέλεσμα δραματικά υψηλότερα ασφάλιστρα. Μόλις έχετε κάτι αρνητικό στο ιστορικό οδήγησης σας, μπορεί να μπορέσετε να μειώσετε την ασφάλισή σας πηγαίνοντας σε σχολή τροχαίας.

Υπάρχουν πολλοί τύποι ασφαλιστηρίων συμβολαίων και αξίζει τον κόπο να εξοικειωθείτε με αυτά. Το νομικό κόστος που σχετίζεται με πράγματα όπως ο σοβαρός τραυματισμός ή ο θάνατος σε ένα ατύχημα που προκαλείτε καλύπτονται από τις πολιτικές ευθύνης για σωματικές βλάβες.

Θα πρέπει να ελέγξετε όλο τον εξοπλισμό μετά την αγορά που σκοπεύετε να εγκαταστήσετε στο αυτοκίνητό σας με τον ασφαλιστικό σας πράκτορα, ώστε να είστε σίγουροι ότι καλύπτεται σωστά. Μπορείτε να πληρώσετε 1.000 $ για ένα φανταχτερό στερεοφωνικό σύστημα για το αυτοκίνητό σας, αλλά εάν το αυτοκίνητο κλαπεί, η ασφάλειά σας θα σας αποζημιώσει μόνο για την αξία των 30 $ που προσθέτουν στην πραγματική λειτουργία του αυτοκινήτου σας.

Είναι μια κοινή παρανόηση ότι το κόστος της ασφάλισης αυτοκινήτου μειώνεται αυτόματα καθώς ο οδηγός φτάσει τα 25 έτη. Η αλήθεια είναι ότι τα ασφάλιστρα αρχίζουν να μειώνονται όταν ένα άτομο συμπληρώσει την ηλικία των 18 ετών, με την προϋπόθεση ότι είναι ασφαλής οδηγός.

Είναι επιτακτική ανάγκη να λάβετε ευθύνη για υλικές ζημιές όταν αγοράζετε ασφάλεια οχήματος. Αυτή η κάλυψη θα περιλαμβάνει οποιαδήποτε ζημιά μπορεί να έχετε υποστεί κατά τη διάρκεια ενός ατυχήματος. Σαράντα επτά πολιτείες το απαιτούν από το νόμο. Αυτό το είδος ασφάλισης θα σας προστατεύσει εάν εμπλακείτε σε ατύχημα.

Εάν διαθέτετε σπορ αυτοκίνητο, σκεφτείτε να το υποβαθμίσετε σε άλλο μοντέλο. Η ασφάλιση των σπορ αυτοκινήτων κοστίζει πολύ περισσότερο από πολλά άλλα. Θα πρέπει να κολλήσετε με ένα μέσο όχημα. Όσοι διαθέτουν κινητήρες υψηλής απόδοσης θα είναι ακριβό να καλυφθούν επειδή εμπλέκονται σε περισσότερα ατυχήματα. Επίσης, δεδομένου ότι τα σπορ αυτοκίνητα γίνονται συχνότερα στόχος κλοπής, είναι πιο ακριβή η ασφάλισή τους.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν πολλά είδη ασφαλιστικής κάλυψης, ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το συμβόλαιό σας καλύπτει τα πράγματα που χρειάζεστε. Η ευθύνη καλύπτει μόνο τη ζημιά που κάνετε σε κάποιον άλλο και την περιουσία του, ενώ η σύγκρουση και η ασφάλεια καλύπτουν επίσης την περιουσία σας. Επιπλέον, θα χρειαστεί να έχετε ασφάλιση σε περίπτωση που πέσετε σε ατύχημα με ανασφάλιστο οδηγό.

Όπως μπορείτε να δείτε, η ασφάλιση αυτοκινήτου έχει πολύ περισσότερα από όσα πιστεύουν οι περισσότεροι. Μεταξύ της κοινής λογικής και των ερευνητικών σας προσπαθειών, η επιμέλειά σας θα αποδώσει στο τέλος όταν έχετε μια πολιτική που προστατεύει εσάς και το όχημά σας σωστά. Εάν εκτιμάτε και εφαρμόζετε όσα έχετε μάθει εδώ, δεν μπορείτε παρά να βρείτε την τέλεια ασφάλεια αυτοκινήτου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.