Ένα Πρόγραμμα Ασφάλειας Διαμοιρασμού Μεταφοράς Σχεδιασμένο για την Προστασία των Επιβατών

Ένα Πρόγραμμα Ασφάλειας Διαμοιρασμού Μεταφοράς

Σχεδιασμένο για την Προστασία των Επιβατών

Η Samantha Josephson ήταν 21χρονη φοιτήτρια του Πανεπιστημίου της S Carolina, με καταγωγή από το Robbinsville, NJ. Γνωστή ως Sami στην οικογένεια και τους φίλους της, επρόκειτο να αποφοιτήσει και είχε μελλοντικά σχέδια να γίνει δικηγόρος. Τραγικά, η ζωή της Sami και το οραματιζόμενο λαμπρό μέλλον κόπηκαν απότομα όταν σκοτώθηκε τον Μάρτιο, αφού μπήκε κατά λάθος σε ένα όχημα που υποτίθεται ότι ήταν το αυτοκίνητο που είχε κρατήσει.

Τώρα, η οδηγός αντιμετωπίζει μια κατηγορία για φόνο και όλοι όσοι τη γνώριζαν βυθίζονται στο πένθος.

Οι θλιμμένοι γονείς αξιοποιούν με θάρρος την εσωτερική τους δύναμη, έτσι ώστε άλλοι σαν την κόρη τους να μην ξεγελαστούν και να μπουν στο λάθος αυτοκίνητο. Εκπαιδεύουν και συμβουλεύουν τους ανθρώπους για το πώς να είναι πιο προσεκτικοί και προσεκτικοί σχετικά με τους σχετικούς κινδύνους. Για να τιμήσουν τη μνήμη της αείμνηστης κόρης τους, έχουν μεταγλωττίσει το πρόγραμμα, SAMI, ένα κατάλληλο αρκτικόλεξο για τις λέξεις Stop, Ask, Match, Inform.

Πριν αποδεχτείτε μια βόλτα από έναν οδηγό, σταματήστε και σκεφτείτε τι συμβαίνει γύρω σας, ζητήστε ταυτότητα για να ταιριάζει με το αυτοκίνητο που έχετε παραγγείλει και ενημερώστε τους φίλους σας για τα ταξιδιωτικά σας σχέδια επιτρέποντάς τους να παρακολουθούν τη διαδρομή σας.

Αλλά αυτό δεν είναι το μόνο που κάνει το ζευγάρι Τζόζεφσον.

Απευθύνονται σε μέλη του Κογκρέσου για να προωθήσουν ένα προτεινόμενο νομοθετικό σώμα που θα ήθελαν να ψηφιστεί, το οποίο θα αναγκάσει τις εταιρείες κοινής χρήσης να κάνουν το δικό τους ρόλο στην πρόληψη της τραγωδίας.

Ο «Νόμος του Σάμι» θα επιβάλλει ένα σχετικό πρόγραμμα ασφάλειας που στοχεύει στην προστασία των επιβατών.

Νόμος της SAMI – Προτεινόμενο Νομοθετικό Σώμα για την Ασφάλεια των Επιβατών

οδήγηση Ο προτεινόμενος νόμος θα περιλαμβάνει τα ακόλουθα σημεία που απευθύνονται σε όλες τις εμπορικές εταιρείες κοινής χρήσης βόλτας:

  1. Όλα τα αυτοκίνητα που αποτελούν μέρος της εταιρείας κοινής οδού πρέπει να φέρουν μπροστινή και πίσω πινακίδα κυκλοφορίας που τους προσδιορίζει ως τέτοιους.
  2. Τα παράθυρα των επιβατών πρέπει να διαθέτουν κωδικό ταχείας απόκρισης που να σαρώνεται εύκολα.
  3. Κάθε αυτοκίνητο πρέπει να έχει φωτεινή πινακίδα στο παρμπρίζ που να είναι ευδιάκριτη κατά τη διάρκεια της ημέρας και να είναι ορατή από πενήντα πόδια μακριά κατά τις βραδινές και νυχτερινές ώρες.

Για να είμαστε δίκαιοι, οι εταιρείες κοινής χρήσης διαδρομής προσπαθούσαν πάντα να προστατεύσουν τους εαυτούς τους και τους άλλους, μέσω της εμπορικής ασφάλισης αυτοκινήτων που επικεντρώνεται σε πιθανές ζημιές και αποζημιώσεις, καθώς και με τη μετάδοση προειδοποιήσεων ασφαλείας, όπως αυτές που υπογραμμίζονται από το πρόγραμμα SAMI – όπως η κοινή χρήση εφαρμογή ταξιδιού με φίλους και οικογένεια, ώστε να μπορεί να εντοπιστεί εύκολα το πού βρίσκεται ένας επιβάτης. Μετά από μια αδιανόητη τραγωδία, οι Josephson προχωρούν περαιτέρω για να εξασφαλίσουν ότι οι επιβάτες παραμένουν ασφαλείς.

Η Prime Insurance είναι ένα έμπειρο ανεξάρτητο πρακτορείο που συνεργάζεται με περισσότερες από 45 από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες. Εντοπίζουμε εξαιρετικές επιλογές κάλυψης σε ανταγωνιστικά χαμηλότερες τιμές. Κάλυψη για σπίτι, αυτοκίνητο, ζωή, επιχείρηση, ομόλογα και άλλα

Leave a Reply

Your email address will not be published.